AudioBas Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Witam. Moje amorki już się skończyły Posiadam audi A4 Avant 1998 rocznik. Jakie (dokładny model) amortyzatorów pasuje do mojego modelu? Jakie polecacie? Czy oprócz amortyzatorów, i tych gum mam kupić coś jeszcze??
mati9151 Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 Amortyzatory gazowe powinny pasować BILSTEIN-2920 do Ciebie. Razem z amorami wymienić musisz gumy i odboje. Od razu sobie sprawdź w jakim stanie masz tuleje tylnej belki.
AudioBas Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Opublikowano 7 Lipca 2010 Dziękuję bardzo za zainteresowanie Tuleje widzę są lekko struchlałe ;/ Też będę musiał je wymienić. Na 100% będą pasowaly te BLISTEIN-2920??[br]Dopisany: 07 Lipiec 2010, 11:32_________________________________________________Z tego co mi powiedział jeden ze sprzedawców to do mnie pasują: BNE-A537 - toś może to potwierdzić?
mati9151 Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 Słuchaj według katalogu to też mozliwe że moga pasować BNE-A537 ale ja bym obstawiał te BNE-2920 one się różnią chyba tylko pierścieniem na tłoczysku. Do mnie zaś pasowały BNE-A347 tylko że ja mam wersję po lifcie. Najlepiej weź takie i takie do mechanika i założycie te które będą pasować tak jak stare. Ja tak robiłem.
Rekomendowane odpowiedzi