NikoA4 Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Mam pytanie na groźbę kolegi,on jeździ bora 2001 1,9TDI 130 i chciałby dołożyć sobie tempomat i znalazł taka oto stronkę>http://forum.vw-passat.pl/showthread.php?t=40076 to jest odnośnie paska i nie jest pewien czy ta sama procedura jest do bory,czy potrzebuje jakiś specjalny sterownik czy tylko manetkę +wiązkę?
antonio Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Bora i Golf IV to praktycznie te same autka --------> forum Golfa Ci podpowie
antonio Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 kolego jak zauważyłeś w dziale "warsztat" owszem chłopaki montowali tempomat - ale do A4 a to zupełnie inna bajka
NikoA4 Opublikowano 6 Lipca 2010 Autor Opublikowano 6 Lipca 2010 zauważyłem sam sobie zamontowałem :cool1:ale do bory ma zrobić jak ja do audioli?
vauxhall95 Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 no nie dokonca tak samo,bo jest pewien niuansik tam inaczej piny sa numerowane w matce chyba od 2 do 7 lub cos podobnego.I wlacznik swiatel nie z manetki tylko z pokretla
krzyniek Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 zauważyłem sam sobie zamontowałem :cool1:ale do bory ma zrobić jak ja do audioli? robiłem u kolegi w golfie IV także jak masz jakieś pytania to wal śmiało
Rekomendowane odpowiedzi