Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Docinanie climatronica i tunelu pod kosz 2 DIN RNS E

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Jutro pstryknę bo po weselu jestem :wink4:

Opublikowano

i jak wyszło?????

Opublikowano
  • Autor

i jak wyszło?????

domin może u ciebie były takie wymiary jak podałeś mi na szablonie

ale u mnie niestety są małe luzy/szpary zostawiając przy docince po ok.2mm zapasu

Opublikowano

i jak wyszło?????

ale u mnie niestety są małe luzy/szpary zostawiając przy docince po ok.2mm zapasu

ja mam jeszcze stary panel w zapasie więc on pójdzie na próbę :naughty:[br]Dopisany: 20 Wrzesień 2010, 19:18_________________________________________________

fayera gdzie fotki? :cool1:

Opublikowano
  • Autor

i jak wyszło?????

ja mam jeszcze stary panel w zapasie więc on pójdzie na próbę :naughty:[br]Dopisany: 20 Wrzesień 2010, 19:18_________________________________________________

fayera gdzie fotki? :cool1:

zaczekaj zaraz pójdę-ufff[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2010, 15:18_________________________________________________Zasugerowałem się szablonem od kolegi domin79 no i trochę luzu jest.

Oczywiście zostawiłem po 1,5mm zapasu co do szablonu

i wydaje mi się,że jest to kwestia indywidualnego dopasowywania i docinania.

No ale nie jestem drobiazgowym i mi to nie przeszkadza :wink4:.

2ac17ef3ee9cede8med.jpg

8cd3cb48ef0c9ce4med.jpg

Opublikowano

fayera nie wiem ale mi sie akurat to nie podoba (i rowniez nie jestem drobiazgowcem)

Opublikowano
  • Autor

no po jakimś mm przy dużo ale trudno

Opublikowano

ja przyłożę szablon i też zostawię jeszcze trochę więcej naddatku żeby nie było za dużo wycięte

Opublikowano

chyba za szybko chciałeś i dlatego tak wyszło :mysli: ja z tego szablonu objechałem już z 10 szt i za każdym razem jest wszystko na wcisk

im wolniej tym lepiej sam koniec to już papierek ścierny

rEdar.jpg

Opublikowano

rEdar.jpg

to jest :kox::good:

[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2010, 14:17_________________________________________________domin79 mógłbyś ten Twój szablon odbić przez kalkę (brzmi staroświecko, zresztą skąd teraz kalkę skombinować :polew: ) lub podłożyć czystą kartkę pod Twój szablon i odcisnąć mocniej długospisem i wysłać w kopercie Pocztą bo trochę się boje tego co dostałem na fax

będzie lipa jak się trochę zniekształciło :(

Opublikowano
  • Autor

chyba za szybko chciałeś i dlatego tak wyszło :mysli: ja z tego szablonu objechałem już z 10 szt i za każdym razem jest wszystko na wcisk

im wolniej tym lepiej sam koniec to już papierek ścierny

rEdar.jpg

pewnie tak,mogłem większy zapas zostawić :thumbdown:

Opublikowano

rEdar.jpg

to jest :kox::good:

[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2010, 14:17_________________________________________________domin79 mógłbyś ten Twój szablon odbić przez kalkę (brzmi staroświecko, zresztą skąd teraz kalkę skombinować :polew: ) lub podłożyć czystą kartkę pod Twój szablon i odcisnąć mocniej długospisem i wysłać w kopercie Pocztą bo trochę się boje tego co dostałem na fax

będzie lipa jak się trochę zniekształciło :(

dawaj dane na pw podeśle Ci prawie orginał

Opublikowano

Domin robota pierwsza klasa jak bede robil cos podobnego to zglosze sie do Ciebie :shocked:

Opublikowano

rzeżbimy to razem z kolegą Zbyszkiem jak coś to niema sprawy wpadaj dotniemy a przy okazji będzie mini spot he he :notworthy:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

no i jak idzie??.... zastanawiam się czy ma ktoś możliwość zrobienia tego szablonu np w pliku CAD-u wtedy nie było by problemu z wydrukowaniem w skali 1:1 albo inny do tego podobnym programie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

najlepiej kupic na allegro i sie nie męczyc z cieciem góra trzeba dopłacić 50zł jak sie swój sprzeda w moim przypadku z grzanymi stolkami sprzedałem za tąsamą cene co kupiłem pod 2 DIN

Opublikowano

to powiem ze miałeś dużego farta po prostu :gwizdanie: Ja szukałem do B7 z grzaniem tyłka i w końcu dociąłem eksperymentalnie swój i jestem zadowolony.

Opublikowano

Również docinałem i wygląda jak w orginale. Proponuje najpierw obciąć trochę a następnie docierać papierem ściernym. Tym sposobem dopasujemy idealnie do tunelu. I przy montażu uważajcie żeby nie porysować tunelu, bo wykonany jest z takiego materiału że raz dwa zostają ślady.

Opublikowano
  • Autor

i88

Również docinałem i wygląda jak w orginale. Proponuje najpierw obciąć trochę a następnie docierać papierem ściernym. Tym sposobem dopasujemy idealnie do tunelu. I przy montażu uważajcie żeby nie porysować tunelu, bo wykonany jest z takiego materiału że raz dwa zostają ślady.

najlepiej podkładać jakieś karty kredytowe itp...

Opublikowano

Panowie od cięcia klimatronika - powiedzcie mi jak po cięciu zachowuje sie tam powłoczka na plastiku.

Przyglądałem się to normalnie ta powłoczka zachodzi też na powierzchnię tantu - jak sie obetnie kawałekrantu to czy czasem nie zadrapie sie ta powierzchnia i nie będzie łupać.

Do autora tematu - sugeruję zmienić temat np. Docinanie klimatronika i tunelu pod kosz 2 DIN.