Martin_Speed Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 Zrobilem jakies 17 kilometrów i wszystko okej.. zawracam do domu ..Troche mu wstawilem w piz*.e i szarpnął.. ale nic wiecej sie nie stalo i zaraz pod domem zaczał sam mi gasnac jak ruszalem... jakos udalo sie ruszyci podczas jazdy gasł ,a juz na parkingu to odpalam i wejdzie na obroty i zaczynaja spadaj obroty i gasnie . Potem odpalam faluje i gasnie... Wszystko w jednym dniu sie stalo..Co to moze byc ?? POMOCY!!!!
michcio1985 Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 kolego,podepnij sie na początek do VAGa co Ci pokaże i sprawdż układ paliwowy. może jakiś syf przytkał Ci przewody,albo co gorsza zatankowałeś h..jowe paliwko.
Martin_Speed Opublikowano 10 Lipca 2010 Autor Opublikowano 10 Lipca 2010 Paliwo na szelu tankuje i uszlachetniacza leje..Moze uda sie jutro do goscia podejsc z vagiem[br]Dopisany: 09 Lipiec 2010, 18:52_________________________________________________Problem rozwiazany..Zepsuł sie ERG elektrycznie Mechanik zaufany zaslepił mi to za czas wymiany i jezdzi dobrze .. TEMAT ZAMKNIETY
Pawlo 2004 Opublikowano 10 Lipca 2010 Opublikowano 10 Lipca 2010 Paliwo na szelu tankuje i uszlachetniacza leje..Moze uda sie jutro do goscia podejsc z vagiem[br]Dopisany: 09 Lipiec 2010, 18:52_________________________________________________Problem rozwiazany..Zepsuł sie ERG elektrycznie Mechanik zaufany zaslepił mi to za czas wymiany i jezdzi dobrze .. TEMAT ZAMKNIETY chyba EGR kolego a nie ERG
Rekomendowane odpowiedzi