Artur82 Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 Nie wiem czy plastik w zetknięciu z lakierem bezbarwnym nie zajdzie w reakcje chemiczną i nie zrobi się matowy . plastik w zetknieciu z lakierem...nie powinno byc zadnego problemu
ALBINEK Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 Do lakieru dodajesz utwardzacz i rozpuszczalnik, proponuje najpierw na jakimś małym kawałku sprawdzić zanim zepsujesz cały klosz .
Artur82 Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 Do lakieru dodajesz utwardzacz i rozpuszczalnik, proponuje najpierw na jakimś małym kawałku sprawdzić zanim zepsujesz cały klosz . ja sobie zdaje sprawe ze do lakieru dodajesz utwardzacz i rozcienczlnik...ale mysle ze z kloszem i tak nie powinno sie nic stac
andy_sky Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 jasne że nie tylko jak dasz za grubą warstwę to mogą być jakieś rozbłyski,nierówna linia światła czy się mylę jeśli tak to mnie uświadomcie
ALBINEK Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 Będziemy wiedzieć jak ktoś spróbuje to zrobić :gwizdanie:
Orange Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 przypadkiem sie zgadałem z kumplem i wlasnie jest po polerce lamp w A3 lapmpy przed: lampy po: z tego co mi pisał to zrobił to jedynie papierem ściernym i auto max`em efekt elegancki
tomiczka Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 Jak już się bawić w polerowanie, to można kupić coś takiego: http://www.tradetec.pl/product_info.php?products_id=934&osCsid=97544d8d33edb4810ed4f3b546bbf63e[br]Dopisany: 22 Lipiec 2010, 10:40_________________________________________________Co do malowania klarem samochodowym, to raczej byłbym bardzo ostrożny, a nawet sceptyczny. Owszem spotkałem się z lakierem anty-graffiti na bazie amoniaku, również do laminatów, którego powłoka ostateczna wynosi od 5 do 7 mikronów, ale nie wiem, jak sprawdziłoby się na przezroczystym tworzywie.
Artur82 Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 Jak już się bawić w polerowanie, to można kupić coś takiego: http://www.tradetec.pl/product_info.php?products_id=934&osCsid=97544d8d33edb4810ed4f3b546bbf63e[br]Dopisany: 22 Lipiec 2010, 10:40_________________________________________________Co do malowania klarem samochodowym, to raczej byłbym bardzo ostrożny, a nawet sceptyczny. Owszem spotkałem się z lakierem anty-graffiti na bazie amoniaku, również do laminatów, którego powłoka ostateczna wynosi od 5 do 7 mikronów, ale nie wiem, jak sprawdziłoby się na przezroczystym tworzywie. ta pasta co Tomiczka podal to ciekawe ustrojstwo...chyba kupie i na poczatek sprawdze na szybce telefonu
ALBINEK Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 Wpiszcie na You Tube Polish Head light to jest tam dużo filmików jak to zrobić .
tomaszmroczkowski Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 Ja póki co, nie mam zaśniedziałych lamp, ale po wewnętrznej stronie ( w środku klosza ) jest trochę syfu w postaci kurzu, jak zapalam światła wieczorem to widać mocno okurzony klosz, taki mały dyskomfort czuję gdy na to patrzę . Czy jest przy tym dużo dłubania żeby rozebrać ten klosz i go przetrzeć?
domjenick Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 jest wątek o czyszczeniu klosza-poszukaj
Rekomendowane odpowiedzi