sołtys85 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Powracając do twematu wtrsykiwaczy na forum lpg chwalą matrixy jako sprawdzone ale niestety ptrzeba je czyścić co 30kkm bo zasyfiają sie od mazutu. Podobno najlepszę sż kechiny ale ich cena jest zabójcza. Hana proponuję dobre parametry pracy ale cena też nie jest najniższa i rozmiar mają słuszny przez co trudne są w montażu. Matrixy maja jeszcze jedna wadę jak padnie jedna sekcja cewek to trzeba wymieniać całą reperaturkę cewek. Pozostałe wspomiane sa pojedyncze.
tymonA4 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 dlatego sołtys przekonały mnie valteki koszt naprawy bardzo mały
sołtys85 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 dlatego sołtys przekonały mnie valteki koszt naprawy bardzo mały Jak moje wtryskiwacze były na gwarancji i miałem na zastępstwo valteki i powiem, że w moim silniku szare valdemary nie wyrabiały za bardzo a klepały pod maską zdrowo. Myślałem, że sie dotrą ale niestety klepały tak dokąd je zdałem. Następne co założę to chyba będą hana.
tymonA4 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 ja mam czerwone to takie same a i wogóle nie klepią
sołtys85 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 ja mam czerwone to takie same a i wogóle nie klepią Czerwone to najwolniejsze są i z tym co sie spotkałem to kazdy valtek wydobywa z siebie dzwięk okreslany mianem klepania - stukanie słyszalne szczególnie po otwarciu maski.
pawlik1325 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 ja osobiscie polecam Magic Jety. Jeżdżę na takich i jestem zadowolony bo samochód w porównaniu do Valtek mniej spala i są mniej awaryjne. Poza tym nie słycha jak klekoczą
sołtys85 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 ja osobiscie polecam Magic Jety. Jeżdżę na takich i jestem zadowolony bo samochód w porównaniu do Valtek mniej spala i są mniej awaryjne. Poza tym nie słycha jak klekoczą Ile kkm przejechałes na nich? Zamontowane sa w pionie czy w poziomie?
Rekomendowane odpowiedzi