baltazar645 Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Witam Chciałbym poznać wasze opinie na temat zamienników listw dolnych cena za komplet 160 zł, może ktoś już to kupił ?? http://allegro.pl/show_item.php?item=1152939046 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzis Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Ja je posiadam, ponad rok już są i żadnych problemów niema. Trzeba wiedzieć że nie mają żadnego mocowania, trzeba je kleić. Trzeba je również pomalować. Na pewno są lepsze od orginałów bo nie zgniją xD i nawet fajnie się prezentują... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bebe Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 A jak te listwy zamontować? Jeśli są dobre i wytrzymają trochę czasu to warto wymienić, bo za 400zł w ASO trzeba zapłacić za ori, tylko jak przymocować, na Patexie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olorob2 Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 wystarczy zaopatrzyc sie w silikon szklarski i po klopocie nasmarowac i dobrze docisnac i chwile przytzymac i trzymaja ze juz ich nie oderwiesz chyba ze odetniesz nozem,ja posiadam je juz ponad rok i bez zadnych problemow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzis Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Tyle że taka jak ci si e oderwie naderwie czy coś to bez problemu przykleisz a oryginał możesz wyrzucić. Jeżeli masz kołki po starych listwach to będzie się na 100% trzymać dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajakleon97 Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 ja mam pytanie dotyczace tych listew mianowicie czy trzeba kupic tez te do drzwi co tu sa pokazane za 160zl ten komplet 6 sztuk czy wystarczy tylko same dokladki progowe bo tez je maja w ofercie tylko troche drozsze jaki komplet Ty posiadasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzis Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Dokładki progowe są na progi i jak chcesz to mozesz kupić. Ja mam same listwy (te przy progach) które same się z czasem urywają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajakleon97 Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 a moglbys pokazac jakeis zdjecie jak sie prezentuja u Ciebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzis Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=131775.msg1577510#msg1577510 Się może dopatrzysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajakleon97 Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 no sa faktycznie ale dalej za bardzo nie wiem o co chodzi z tymi listwami widze ze sa chyba wieksze i lepeij bedzie kupic raczej komplet bardzo ladne masz to podswietlenie wnetrza tak luksusowo to wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aju Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 czyli te listwy z allegro są za duże tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelwor Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Ja bym raczej twierdził, że są za wysoko przyklejone... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olorob2 Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Panowie nic nie sa wieksze od orginalow trylko sugerujecie sie zdjecie.a to blad bo tu sa tylko listwy drzwiowe od S4 a na blotniku i na tylnej czesci progu tez jest orginalna ale od zwyklej A4. Tak ja mialem zrobione listwy z Allegro,tylko trzeba je troche dopiescic i sa jak orginalne i nic nie trzeba wiecej robic i nikt nawet nie powie ci ze sa to podrobki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzis Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Nie są wyższe ani nie są za wysoko są równo z rantem drzwi ale tak może się wydawać przez to że zostawiłem te krótkie końcówki przez brak czasu W sumie można by było je polakierować na dowolny kolor... Mi wystarczyła puszka czarnego spreju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelwor Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Podsumowaując: Listwy od s4 są równo z rantem, bo progi są inne (bardziej wystające) niż w zwykłej a4, której listwy idą sobie trochę niżej, aby przesłonić szczelinę między drzwiami, a progiem. Więc jak kupować te listy to tylko z progiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajakleon97 Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 no i wszystko jest juz jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzis Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 A i bez progu wyglądają Ale sprzeczać się nie będę.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi