Dzo-Dzo Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Bardzo Państwa przepraszam ale nie wytrzymałem o to moj najnowszy nabytek Sportowa Broń Beretta :-) http://img508.imageshack.us/my.php?image=dsc06091ui8.jpg http://img297.imageshack.us/my.php?image=dsc06092oj0.jpg http://img479.imageshack.us/my.php?image=dsc06093aa8.jpg p.s no nie wytrzymałem musiałem ją pokazać :-))))))))))))))))))) ( spełnione marzenia ) :dance:
Flyer Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Rewelka! Tylko nie bierz na zlot, bo sie pozabijamy
schiller Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 no to teraz mozesz isc polowac na kierowcow beemwu... a tak na serio, to jakie bedzie miala przeznaczenie? jestes w jakims klubie strzeleckim?
cayenne Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Toś Ty teraz prawie jak Terminator Ten piesek jeszcze żyje?
cayenne Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 schiller napisał(a): a tak na serio, to jakie bedzie miala przeznaczenie? Jaak to jakie,na paintball'a sobie kupił
Dzo-Dzo Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2007 schiller napisał(a): a tak na serio, to jakie bedzie miala przeznaczenie? jestes w jakims klubie strzeleckim? tak strzelam zawodowo :-) [quote name=cayenne3001 ] Toś Ty teraz prawie jak Terminator Ten piesek jeszcze żyje? tak piesek zyje hahaha
Gość nuti Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Dzo-Dzo gratuluje, spełnił się twój sen :thumbup: no to na spotach postrzelamy
schiller Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Dzo-Dzo napisał(a): tak strzelam zawodowo :-) do kogo?
Gość Murzyn Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 .... a ja bym pozyczyl na chwilusie
krzyniek Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 schiller napisał(a): Dzo-Dzo napisał(a): tak strzelam zawodowo :-) do kogo? może do przechodniów z balkonu dobra żartowałem. a na serio to do kogo? jesteś myśliwym?
Dzo-Dzo Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2007 krzyn!ek napisał(a): dobra żartowałem. a na serio to do kogo? jesteś myśliwym? haha robcie se zemnie jaja ( jeszcze wezme na zlot i sie narobi ) tak jestem myśliwym i strzelam szesciobuj mysliwski pokaze w pozniejszym czasie moją drugą milosc ( nie chodzi mi tu o zone ) Sztucer z optyką
cayenne Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Dzo-Dzo napisał(a): ( jeszcze wezme na zlot i sie narobi ) Weź,zamiast grać w siate zrobimy zawody, kto zdąży uciec
Flyer Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Murzyn napisał(a): .... a ja bym pozyczyl na chwilusie Dzis PZU zamkniete :>
krzyniek Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Flyer napisał(a): Murzyn napisał(a): .... a ja bym pozyczyl na chwilusie Dzis PZU zamkniete :> a dobre, dobre :polew: :polew:
Dzo-Dzo Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2007 cayenne3001 napisał(a): Dzo-Dzo napisał(a): ( jeszcze wezme na zlot i sie narobi ) Weź,zamiast grać w siate zrobimy zawody, kto zdąży uciec haha Panowie to nie jest bron dla .................. ale na rzutki takie małe pomaranczowe
Norbi TDI Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Dzo-Dzo napisał(a): cayenne3001 napisał(a): Dzo-Dzo napisał(a): ( jeszcze wezme na zlot i sie narobi ) Weź,zamiast grać w siate zrobimy zawody, kto zdąży uciec haha Panowie to nie jest bron dla .................. ale na rzutki takie małe pomaranczowe Ja mam fajniejszą i sie nie chwale ha ha ha Ja przyjade ze swoją a ty zabieraj tą zabawke zrobimy pojedynek co może nuti jeszcze się dostawi będzie jakaś atrakcja na spocie :polew:
jacekgw Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 :th:niezła "beretka", też jestem myśliwym, gratuluje zakupu :oklaski: Ps. takie cacko to tylko w wozić!
Rekomendowane odpowiedzi