Killer1984 Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 Witam, kupiłem auto 3-4 miesiące tamu - klima ledwo działała, więc pojechałem nabić, po nabiciu działa super... ale miałem wrażenie, że coraz słabiej chłodzi... tłumaczyłem sobie to tym, że była wyższa temp. na zewnątrz. W tej chwili znów działa jak jak wtedy kiedy kupiłem auto, zastanawiam się czy czynnik chłodzący mógł uciec przez to, że nie jeździłem na niej non-stop? na krótkich dystansach po prostu jej nie włączam (pytanie może dziwne, ale chciałbym wiedzieć). Dostałem 3 miesiące gwarancji na nabicie, jutro wybieram się do nich na sprawdzenie/naprawę lub ponowne nabicie... Jeśli mogę prosić i jakieś porady żeby nie udało im się naciągnąć mnie na niepotrzebne koszta będę wdzięczny;)
fayera Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 z pewnością masz nieszczelności. to,że nie zawsze ją załączasz w niczym nie przeszkadza. jeżeli dali Ci gwarancję to jedynie możesz dopłacić za naprawę szczelności ale nabicie już free.
Rekomendowane odpowiedzi