MarkoPolo Opublikowano 19 Stycznia 2008 Opublikowano 19 Stycznia 2008 podpinam sie do tematu. czy w modelu B6 wszystko wyglada tak samo??
pre_pl Opublikowano 19 Stycznia 2008 Opublikowano 19 Stycznia 2008 podpinam sie do tematu. czy w modelu B6 wszystko wyglada tak samo?? ja bym spojrzał do góry na posta, zastanowił się o co chodzi koledze zeebee i doszedłbym do wniosku, że jest tak samo. Tak, masz dwa otwory i musisz wsunąć dwie blaszki albo specjalne klucze/wyjmaki
Gość ZeeBee Opublikowano 20 Stycznia 2008 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Witajcie chłopaki czy napisałem coś niezrozumiale, jeśli tak, to dawać pytania postaram się na nie jasno odpowiedzieć Pozdrawiam ZeeBee
Robert31 Opublikowano 14 Lutego 2008 Opublikowano 14 Lutego 2008 Witajcie-ja bardzo szybko zdemontowałem radio ori za pomoca pilniczka do paznokci-naprawde szybko sprawnie i bez uzycia siły najpierw jedna stronke lekko później druga i wyszło ori pozdrawiam
sosna90 Opublikowano 29 Lipca 2008 Opublikowano 29 Lipca 2008 Koledzy jak można wyciągnąć radio Symphony I?
domelq Opublikowano 29 Lipca 2008 Opublikowano 29 Lipca 2008 Nie pamietam dokładnie, ale też chyba za pomocą wyjmaków. Tylko nie pamiętam czy nie ma tam przypadkiem 4 uchwytów...
sosna90 Opublikowano 30 Lipca 2008 Opublikowano 30 Lipca 2008 A przy użyciu jakiejś wąskiej, płaskiej blaszki wyjdzie??
arczi1987 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 a mógł by mi ktos podać wymiary tych kluczy czyli szerokość długość tego zaokrąglenia bo siedziałem dzisiaj z godizne,jeden zatrzask puścił pilniczkiem jak robiłem a drugi ani drgnie,w która strone trzeab to odginać ?? hmm
Rekomendowane odpowiedzi