mlodyy Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Witam. Mam pare pytan odnosnie podlaczenia alarku do audi a4 19 tdi 1998r 1.jaki kolor kabli jest do kierunkowskazow i gdzie najlatwiej sie podpiac.2`Gdzie znajde kabel od zespolow wylacznikow drzwiowych i jaki kolor kabla.3zamykanie i otwieranie centralnego jakie kolorki i gdzie znajde 4 domykanie szyb gdzie podpiac i na ile sek ustawic impuls.5 odciecie pompy paliwowej gdzie i jaki kolorek .chyba bylo by tyle jesli ktos moglby pomuc to z gory dziekuje
DeeJay_Kill Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 wiesz co...jak kupowałem piloty scyzoryki do swojego, to podłączałem to pod pompkę centralnego w bagażniku, ale Ty raczej do bagażnika podłączać się nie będziesz i prowadzić kabli przez całe auto... W kazdym razie - jak kupowałem do swojego centralkę, to poprosiłem o rozpiskę połączeń - wydrukowali mi za friko kartkę z opisanymi kablami, zalecanymi miejscami i lokalizacją wszystkiego. Jak tylko tą kartkę znajdę, to przepiszę Ci, a jak się nudzisz, to zerknij na elektroda.pl - wiem, że na 100% jest tam gdzieś na forum. Pozdro
mlodyy Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2007 wielkie dzieki znalazlem na alektrodzie w sobote zajme sie tym zamykam
Rekomendowane odpowiedzi