oneneo_2005 Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 witam zalozylem fis wszystko dziala ale chcialbym miec sygnalizacje otwartych dzwi . do fisa mam czerwona wtyczke i nie mam pojecia ktory pin i gdzie go podłaczyc??? napewno juz ktos to przerabial ,ale jak????
pawelwor Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 Info o otwartych drzwiach tylko w zegarach po II lifcie, czyli z białym podświetleniem. Jeśli masz takie zegary to tutaj info, które znalazłem kiedyś na forum: Jeżeli znajdziesz na słupkach odpowiednie kable od krańcówek to podciągasz do nich przewody od licznika. Jeżeli masz problem ze znalezieniem właściwego przewodu, to ciągniesz kable prawie aż do krańcówek (oprócz drzwi kierowcy).Przed krańcówką (nie ma znaczenia w jakiej odległości) przecinasz kabel, wstawiasz diodę prostowniczą, za diodą lutujesz kabel, który właśnie doprowadziłeś oraz kabel który właśnie przeciąłeś. Przy liczniku podpinasz się pod odpowiedni pin i już wszystko działa (złącze wielostykowe szare 32-pin) 8 - Czujnik stykowy drzwi po stronie pasażera 9 - Czujnik stykowy drzwi po stronie prawej z tyłu 10 - Czujnik stykowy drzwi po stronie lewej z tyłu
trezor4 Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 witam czyli jak mam fabrycznego FISa od 1997 roku to nie bede miał sygnalizacji otwartych drzwi ?
pawelwor Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 witam czyli jak mam fabrycznego FISa od 1997 roku to nie bede miał sygnalizacji otwartych drzwi ? Nie, bo licznik nie ma tej "opcji".
marcin248 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Witam dołączę się do tematu a jak ja mam z 99roku B5 , po 2 lifcie tylne lampy, ksenony z przodu ze spryskiwaczami nowszy panel klimy .10poduszek , pełny fis i inne takie ,ale zegary podświetlane na czerwono to jest to w koncu po drugim czy po pierwszym bo wyczytałem tu na forum od nośnie sygnalizowania otwartych drzwi na fisie wyszło że nie które czerwone tak mają po prostu
macieek Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Witam dołączę się do tematu a jak ja mam z 99roku B5 , po 2 lifcie tylne lampy, ksenony z przodu ze spryskiwaczami nowszy panel klimy .10poduszek , pełny fis i inne takie ,ale zegary podświetlane na czerwono to jest to w koncu po drugim czy po pierwszym bo wyczytałem tu na forum od nośnie sygnalizowania otwartych drzwi na fisie wyszło że nie które czerwone tak mają po prostu Sorry za odskocznie od tematu ale aby napewno masz 10 poduszek w B5?
pawelwor Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Witam dołączę się do tematu a jak ja mam z 99roku B5 , po 2 lifcie tylne lampy, ksenony z przodu ze spryskiwaczami nowszy panel klimy .10poduszek , pełny fis i inne takie ,ale zegary podświetlane na czerwono to jest to w koncu po drugim czy po pierwszym bo wyczytałem tu na forum od nośnie sygnalizowania otwartych drzwi na fisie wyszło że nie które czerwone tak mają po prostu Sorry za odskocznie od tematu ale aby napewno masz 10 poduszek w B5? Kurtynę podzielił na 6
andy_sky Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 wydaje mi się że masz przerobionego na polifta pokaż zdjęcia :gwizdanie:
marcin248 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 wydaje mi się że masz przerobionego na polifta pokaż zdjęcia :gwizdanie: Więcej fotek na fotosiku tym co i te fotki
andy_sky Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 no raczej poliftowa,a może zegary były mienione
KANAL Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Napisal 99rok... wszystko jest ok, auto po drugim lifcie, model 99 czyli zegarki czerwone bez sygnalizacji otwartych drzwi. Model 2000 posiada biale zegarki i sygnalizacje otwartych drzwi.
andy_sky Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 to w 99 nie było białych czy tylko w niektórych wersjach a może to od miesiąca produkcji zależy?
Rekomendowane odpowiedzi