talib1990 Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 Witam, chciałbym przedstawić moje 3 autko z kolei po nexii i omedze :decayed: Mam ją jakieś 2 tygodnie, trafiła sie w super pieniażkach dlatego ją wziąłem jest to koniec 96 roku, autko kupiłem po szlifie, po wymianie poszyć ( dziękówka Nosb ) autko wyglada jak nowe :tongue4: wyposażenie : climatronic 4xel. szyba el. lusterka oraz el. składane el.szyberdach zawiecha 1BE 5x alu 16" kubełkowe przednie fotele z reg. lędźwi 2 roletki w kufrze dekory drewniane nowe radyjko pod kolor Sony Cb Uniden 520 + President Missouri poprzedni wlasciciel oddal turbo do regeneracji w Mielcu wiec narazie mam spokoj tak samo z rozrzadem i hamulcami , musialem jedynie wahacze wymienic i pare innych rzeczy jesli chodzi o silnik to musze powiedziec ze zasuwa hehehe co do planów : obszyć kiere skórą i fotel zrobić oraz doprowadzić autko do idealnego stanu technicznego a nastepnie : felga myśle o 17-18 cali ( najlepiej czarna z rantem pod kolor autka ) ciemna szyba (wszystkie) przednie lampy II lift + Hid 4300 tylnie lampy II lift ori skrzynia + wzmak jutro autko jedzie na zalozenie LPG Magic 3 reduktor + wtryski magic jety + Stag 300 sugestie miło widziane , pozdro ps. fotki robione na szybko na dzień po zakupie więc sorki za jakość i czystość pojazdu heheh :decayed: y autko umyte i wrzucone MAM 8 18 " Uploaded with ImageShack.us fotki z portu w Gdyni Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
aju Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 sugestie miło widziane wyjmij tą obciachową tabliczkę z napisem TALIB
antonio Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 autko wyglada jak nowe :tongue4: na którym zdjęciu? bo jakoś nie widac tej nowości
talib1990 Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Opublikowano 29 Lipca 2010 sugestie miło widziane wyjmij tą obciachową tabliczkę z napisem TALIB tabliczka akurat ma aspekt czysto praktyczny, dzięki niej mam mniejsze prawdopodobieństwo, że auto mi zniknie z pod bloku
antonio Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 autko zniknie a tabliczkę wyrzucą wsiadając do niej
talib1990 Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Opublikowano 29 Lipca 2010 autko wyglada jak nowe :tongue4: na którym zdjęciu? bo jakoś nie widac tej nowości wrzuciłem foto po zmianie elementów co prawda robione telefonem
jedrekx Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 tabliczka akurat ma aspekt czysto praktyczny, dzięki niej mam mniejsze prawdopodobieństwo, że auto mi zniknie z pod bloku proponuję zainwestować w parking strzeżony felga myśle o 17-18 cali ( najlepiej czarna z rantem pod kolor autka ) czarna z czerwonym rantem? na moje nie będzie tutaj pasować
talib1990 Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Opublikowano 29 Lipca 2010 co do felg to temat jest bardzo otwarty ciekaw jestem jak beda wygladac czarne prosiaki takie jak u Keżora co do parkingu, nie ma takiej opcji, jak się pozbęde quada i przyczepy z garażu to akurat auto wejdzie
aju Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 wrzuciłem foto po zmianie elementów co prawda robione telefonem nawet telefonem a widać że maja inne odcienie kolego auto ma świetny silnik i do tego Q = się mega frajda z jazdy ale wygląda średnio zadbanie, dużo pracy przed Toba jeśli ma wyglądać autko wyglada jak nowe
talib1990 Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Opublikowano 29 Lipca 2010 wrzuciłem foto po zmianie elementów co prawda robione telefonem nawet telefonem a widać że maja inne odcienie kolego auto ma świetny silnik i do tego Q = się mega frajda z jazdy ale wygląda średnio zadbanie, dużo pracy przed Toba jeśli ma wyglądać autko wyglada jak nowe wiem, zdaje sobie z tego sprawe lecz za te pieniądze nie miałem co wybrzydzać, auto znałem bo jeździł nią kuzynki sąsiad który został wywalony z roboty i nie miał pieniędzy na życie i potrzebował pieniędzy na gwałt
aju Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 kolego ja nie mówię że źle zrobiłeś, po prostu napisałeś że wygląda jak nowe i się ustosunkowaliśmy do tego powodzenia i bezawaryjności życzę
talib1990 Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Opublikowano 29 Lipca 2010 kolego ja nie mówię że źle zrobiłeś, po prostu napisałeś że wygląda jak nowe i się ustosunkowaliśmy do tego powodzenia i bezawaryjności życzę to, że wygląda jak nowe przesadziłem, sorki wygląda LEPIEJ tak to określe, dzięki Aju :hi:
lango Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 Bliźniaczka, tylko kolorek inny. I też z Włoch
Reggi Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 sugestie miło widziane Wyślij mi kierownicę do obszycia
talib1990 Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Opublikowano 29 Lipca 2010 LPG to bedzie w tym aucie oprocz T i Q najlepsze :decayed:
Gość Kamciooo Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 Ładna słuszny silnik napęd i kolorek Pozdrawiam Kolegę z okolic :>
Rekomendowane odpowiedzi