talib1990 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2010 jest :good: jeszcze tlko lampy zmienic i bedzie miod malina Dawidek a tutaj już 1BE i 18'' Ci pasuje? Nie jest zbyt wysoko? talib zrób coś z tymi progami, bo coś tam dużo kolorków Jest koza, ale to widac przeciez Ide zobaczyc twoja koze i ci skomentowac twoje padło koza, heh ... ledwo 2 paluchy wchodzą ) dla mnie jest optimum.. ps. czemu nigdy w Kato na spocie Cie nie widzialem chociaż mieszkasz w Myslowicach no troche koza jest, nie wyglada zle przeciez. chyba tak jak u mnie stoi Nie jezdze na spoty, nie mam czasu :gwizdanie: w czwartki jezdze na muchowiec wieczorami :gwizdanie: zamiast na forum siedzieć, o 19 sie zbierz i jedź ze mną ( i tak przez SM jade ) boi sie ze znowu dostanie od kezora baty i juz nie jezdzi to zmienia postać rzeczy Napinaczu-Dawidzie :P:P moze ze mną sie sprobujesz
diman Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 jest :good: jeszcze tlko lampy zmienic i bedzie miod malina Dawidek a tutaj już 1BE i 18'' Ci pasuje? Nie jest zbyt wysoko? talib zrób coś z tymi progami, bo coś tam dużo kolorków Jest koza, ale to widac przeciez Ide zobaczyc twoja koze i ci skomentowac twoje padło koza, heh ... ledwo 2 paluchy wchodzą ) dla mnie jest optimum.. ps. czemu nigdy w Kato na spocie Cie nie widzialem chociaż mieszkasz w Myslowicach no troche koza jest, nie wyglada zle przeciez. chyba tak jak u mnie stoi Nie jezdze na spoty, nie mam czasu :gwizdanie: w czwartki jezdze na muchowiec wieczorami :gwizdanie: zamiast na forum siedzieć, o 19 sie zbierz i jedź ze mną ( i tak przez SM jade ) boi sie ze znowu dostanie od kezora baty i juz nie jezdzi bo kezor oszukiwał kiedys znajde czas to wpadne i was objade wszystkich no to wpadaj i sie zaprezentuj wlasciwie
talib1990 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2010 jest :good: jeszcze tlko lampy zmienic i bedzie miod malina Dawidek a tutaj już 1BE i 18'' Ci pasuje? Nie jest zbyt wysoko? talib zrób coś z tymi progami, bo coś tam dużo kolorków Jest koza, ale to widac przeciez Ide zobaczyc twoja koze i ci skomentowac twoje padło koza, heh ... ledwo 2 paluchy wchodzą ) dla mnie jest optimum.. ps. czemu nigdy w Kato na spocie Cie nie widzialem chociaż mieszkasz w Myslowicach no troche koza jest, nie wyglada zle przeciez. chyba tak jak u mnie stoi Nie jezdze na spoty, nie mam czasu :gwizdanie: w czwartki jezdze na muchowiec wieczorami :gwizdanie: zamiast na forum siedzieć, o 19 sie zbierz i jedź ze mną ( i tak przez SM jade ) boi sie ze znowu dostanie od kezora baty i juz nie jezdzi bo kezor oszukiwał kiedys znajde czas to wpadne i was objade wszystkich chyba wózkiem z Real'a hahahahahaha najważniejsze to przyznać się do tego, że dostałeś w dupe mnie ostatnio modzony golf 3 objechał i co.. po wszystkim mu podziekowałem bo wiedziałem że jest mocniejszy ale dla siebie chcialem sie sprawdzić. Także sie nie napinaj, da Ci Keżor fory i go objedziesz
rafalekx Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 hahaha Dawidek płacze że spalanie ogromne, chwali się że jeździ bardzo szybko, a tu klopsik bo dostaje od innych i jeszcze mówi że oszukują Wg mnie to Dawidek nie ogarnia tego klekocika Albo ten klekocik coś nie halo :gwizdanie:
talib1990 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2010 hahaha Dawidek płacze że spalanie ogromne, chwali się że jeździ bardzo szybko, a tu klopsik bo dostaje od innych i jeszcze mówi że oszukują Wg mnie to Dawidek nie ogarnia tego klekocika Albo ten klekocik coś nie halo :gwizdanie: turbo gwizda a kierowca piz*a :kox:
talib1990 Opublikowano 1 Września 2010 Autor Opublikowano 1 Września 2010 hahaha Dawidek płacze że spalanie ogromne, chwali się że jeździ bardzo szybko, a tu klopsik bo dostaje od innych i jeszcze mówi że oszukują Wg mnie to Dawidek nie ogarnia tego klekocika Albo ten klekocik coś nie halo :gwizdanie: Przegrac przegralem, ale w autach o podobnej mocy startujac z rolki na klakson przewage ma ten ktory wciska klakson i ktory wczesniej wcisnie gaz Poprostu keżor ma lepszy refleks bo potem szliśmy równo do konca :gwizdanie: przyznaj się do przegranej i nie pitol:)
A-rek Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 daj hida 6k mialem 4.3 i bylo za zółto no to wbiles mi klina bo chcialem 4.3, a nie 6.0 ku***a nie moge tej listwy dostać.. bo tylko ten plastik pęknięty podaj mi jej nr to sprawdze ci ile kosztuje
slepy Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 A-rek, ja bede brał chyba 5000K, bo bedzie kompromis, i białe światło Lakierkowi by sie sprzydała kuracja Meguiarsem, a kiera do Raggamana i bedzie koksik
Armi Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Tu masz 4300 Tak wygląda HID 4300k za 150 zł a tak wygląda prawdziwe 4300k (żarniki Philips) Niebieskie to wioska i gorsza widoczność :gwizdanie:
Armi Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 To normalne HIDy 4300k na H7 tyle, że nie z allegro tylko z xenonowe.pl. Sam mówiłeś że nie ma żadnej różnicy między chinolami a tymi markowymi
Gracjan Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Ja mam teraz żarnik 6000k i dużo lepiej niż na 4300k.
talib1990 Opublikowano 2 Września 2010 Autor Opublikowano 2 Września 2010 nowe fotki w 1 poście... a jeśli chodzi o Hid'y to jakie w końcu wrzucić... chce zeby było DELIKATNIE niebieskie... ale nie zaś na błękitno, Lampki beda niedługo nówki DEPO
stanley Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 nowe fotki w 1 poście... a jeśli chodzi o Hid'y to jakie w końcu wrzucić... chce zeby było DELIKATNIE niebieskie... ale nie zaś na błękitno, Lampki beda niedługo nówki DEPO popytaj np w Auto Elements o ori Valeo, są niewiele droższe od Depo ( coś koło 200zł drożej) A co do HID to zainwestowałbym w coś lepszego jak wkleił armistead
T-żółw Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 chce zeby było DELIKATNIE niebieskie... ale nie zaś na błękitno dobre 4300K będa OK! miałem 4300K i 6000K i potem znowu 4300K, a dlaczego? bo po ok roku te 6000K zaczynały dawać na niebiesko i przez to gorzej oświetlały drogę. Na początku było bardzo ładne białe światło. chłopaki u nas mieli i 6000K i 8000K, ciekawe dlaczego wrócili do 4300K :gwizdanie:
slepy Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 ładnie sie prezentuje na tym kółku, tylko lekką glebkę trzeba
rafalekx Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 miałem 4300K i 6000K i potem znowu 4300K' date=' a dlaczego? bo po ok roku te 6000K zaczynały dawać na niebiesko i przez to gorzej oświetlały drogę. Na początku było bardzo ładne białe światło. [/quote'] Coś w tym jest Bo jak porównywałem 6000 które u mnie latały sporo ponad rok zdecydowanie bardziej waliły na niebiesko niż 6000 założone jako nowe Czyli, żeby mieć ładne białe światło najlepiej zmieniać co rok Albo zakładać 5000K Nowe żarniki 6000K świecą ładnie Po jakimś czasie tak jak mówi T-żółw zaczynają walić na niebiesko
slepy Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Ja założę na czasie 5000K, i zobaczymy co bedzie
Armi Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Ja chciałem 5000k ale że Philips takich żarników nie produkuje to wziąłem 4300k i jest ok. Widać na zdj, na poprzedniej stronie
talib1990 Opublikowano 2 Września 2010 Autor Opublikowano 2 Września 2010 ładnie sie prezentuje na tym kółku, tylko lekką glebkę trzeba gleby nie będzie jest optymalnie, ja chce jeździć a nie toczyć się [br]Dopisany: 03 Wrzesień 2010, 00:16_________________________________________________a co do Hidów, to jaki zestaw polecacie 4300 ? czy może jednak wsadzić 5000 optymalnie..
Rekomendowane odpowiedzi