bebeto Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 Witam. Chciałbym zaprezentować swój nabytek. Jest to Audi A4 w wersji amerykańskiej z silnikiem 2.8 quattro o mocy 193KM z manualną skrzynią biegów. Auto z 1999r (wersja poliftowa). wyposażenie: ABS klimatronik poduszki x4 wspomaganie alufelgi 18' Avus III gwintowane zawieszenie marki Bilstein model B16 chrom pakiet light pakiet dekory - drewno skórzana tapicerka od S4 elektrycznie regulowane fotele we wszystkich płaszczyznach zmieniarka w bagażniku na 6xCD nagłośnienie BOSE kierownica od S4 elektryczne szyby x4 elektryczne lusterka elektryczny szyberdach pełen FIS komputer pokładowy otwieranie i zamykanie szyb z pilota roleta tylnej szyby tempomat instalacja gazowa stag300 (butla 80L) tylny zderzak od S4 polift jak coś sobie przypomne to napisze w planach: - licznik od S4 - zderzak przód od S4 - grill od S4 lub RS4 - zmiana 1DIN na 2DIN plus jakaś Navi - lekka ściema szyb - obszycie kierownicy w pikowaną skórę - doprowadzenie fotela kierowcy do życia - HID-y - polerka całego auta ciekawe co z tym planów uda się zrealizować w tym roku niżej kilka zdjęć
Gość DiM Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 kurde zdrowa sztuka.... silnik i napęd super [br]Dopisany: 31 Lipiec 2010, 21:59_________________________________________________no i gleba [br]Dopisany: 31 Lipiec 2010, 22:00_________________________________________________i do Battalionu b5 przystąp
topor Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 kurde zdrowa sztuka.... silnik i napęd super [br]Dopisany: 31 Lipiec 2010, 21:59_________________________________________________no i gleba [br]Dopisany: 31 Lipiec 2010, 22:00_________________________________________________i do Battalionu b5 przystąp Dim.. pokaz swoja to moze tez w battalionie wyladujesz:d bebeto.. Audika ładna.. dosc długo na allegro wisiała:) powodzenia w uzytkowaniu;)
bebeto Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Opublikowano 31 Lipca 2010 kurde zdrowa sztuka.... silnik i napęd super [br]Dopisany: 31 Lipiec 2010, 21:59_________________________________________________no i gleba [br]Dopisany: 31 Lipiec 2010, 22:00_________________________________________________i do Battalionu b5 przystąp Dim.. pokaz swoja to moze tez w battalionie wyladujesz:d bebeto.. Audika ładna.. dosc długo na allegro wisiała:) powodzenia w uzytkowaniu;) wisiała ale warta była zakupu tzn jestem zadowolony i oby się nic nie zmieniło Twoja topor też jest ładna :>
topor Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 do wypasu dopisz jeszce zegary od S4... jezeli dobrze pamietam z aukcji i tylny zderzak s4-polift
bebeto Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Opublikowano 31 Lipca 2010 do wypasu dopisz jeszce zegary od S4... jezeli dobrze pamietam z aukcji i tylny zderzak s4-polift zderzak się zgadzam zegary niestety bym musiał kupić ponieważ mam zwykłe jeszcze w dodatku mam mile i km na zegarze
topor Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 jakis czas temu na aukcji byly jescze zegary eskowe...
bebeto Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Opublikowano 31 Lipca 2010 całkiem ogarniająca szkoda że nie 2,7bit cóż nie można mieć wszystkiego ale 2,7biturbo może w przyszłości na chwilę obecną muszę się tą nacieszyć [br]Dopisany: 31 Lipiec 2010, 22:40_________________________________________________ jakis czas temu na aukcji byly jescze zegary eskowe... możliwe że były nie wiem ale przydały by się eskowe całkiem możliwe że będzie to pierwszy zakup
bebeto Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Opublikowano 31 Lipca 2010 ile pali? z 16 LPG?? trasa 11L tak pokazywał komputer miasto niby 13L wczoraj zalałem do pełna i sprawdzę ile myli się komputer jeśli chodzi o spalanie
.Szczepan. Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 Zdrowa i wypasiona sztuka Ładnie sie prezentuje Oby służyła
okidoki81 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 dzis kolego stalem za toba na swiatlach bardzo ladna
bebeto Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2010 dzis kolego stalem za toba na swiatlach bardzo ladna witam koło magistratu jak się nie mylę rzuciła mi się w oczy Twoja Audica :> jeździsz na jakieś spoty lub zloty? mam zaproszenie do torunia prawdopodobnie za tydzień więc możemy się bujnąć
okidoki81 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 niestety ale nie narazie nie mam czasu
Iverson Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 bebeto w sprawie battalionu , uderz do mnie na pw
Rekomendowane odpowiedzi