bebeto Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2011 bebeto widze ze zdjecia juz masz.Nawet dobrze to wyszło faja mi dziś podesłał wyszło całkiem całkiem ciekawe co na temat miejsca spotu, na forum kuj-pom powiedzą
bebeto Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2011 ciekawe.hehe będę coś wiedział dam znać, ale i tak będę starał się ich przekonać żeby wpadli jak będzie ciepło. wtedy na niskie mogą wyskoczyć czy na jakiś ośrodek
bebeto Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2011 na niskim było by dobrze tylko że na niskim w sezonie letnim ciężko o cały parking a koło anny wazówny parking większy z resztą zobaczymy jak to wszystko wyjdzie...
Artur82 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 wpadniemy wpadniemy, nie pekaj a furka
bebeto Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2011 wpadniemy wpadniemy, nie pekaj a furka trzymam za słowo Twoja Artur to dopiero ładnie
Artur82 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 staram sie... plany sa coraz szersze...tylko kasa coraz wieksza potrzebna
Grzegorz76 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Co to za spoty beze mnie Panowie, za stary jestem czy co?
bebeto Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Co to za spoty beze mnie Panowie, za stary jestem czy co? to było takie na bardzo szybko dowiedziałem się godzinę wcześniej a jeszcze musiałem myjnie odwiedzić następnym razem dam znać, obiecuje
Grzegorz76 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Co to za spoty beze mnie Panowie, za stary jestem czy co? to było takie na bardzo szybko dowiedziałem się godzinę wcześniej a jeszcze musiałem myjnie odwiedzić następnym razem dam znać, obiecuje Ok
Rekomendowane odpowiedzi