Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BRD] A4 S-line 2.0 TDi 170 by mgtan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zniszczone :wink4:

Opublikowano
  • Autor

czyli że skoro mają opaloną gąbkę to można sobie policzyc 3100 za siedzenia + nowa skóra itd...

to chyba nie dziękuje poczekam :)

co innego jakbyś miał hamulce esowe... bo mi się sprzedający wycofał :disgust::wallbash:

Opublikowano

ja tam nie wiem czemu sie tak ludzie strasznie jaraja tymi recaro , w jezdzie nie widze roznicy miedzy nimi a zwyklym Sline :rolleyes:

Opublikowano
  • Autor

raczej się niemi nei jaram... nie lubie skóry na siedzenaich a dokładnie pod d*pą... jak jest na boczkach to spoko, optymalnie skóra + alcantara... a co do stołków to mi się podobają eresowe ale są niezbyt wygodne.

Opublikowano

ja tam nie wiem czemu sie tak ludzie strasznie jaraja tymi recaro , w jezdzie nie widze roznicy miedzy nimi a zwyklym Sline :rolleyes:

oj, jest roznica, sa wygodniejsze, lepiej trzymaja :)

no i sa sexy :decayed:

Opublikowano

no i sa sexy :decayed:

:polew: :polew: :polew:

siedziałem w Recaro z B5- jak w tornie się siedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

słuchajcie macie może etke? potrzebuje rysunek jak jest zbudowany nawiew co jest pod przednimi siedzeniami... chyba jakaś moneta mi tam wpadła i lata... bo nie mam pomysłu gdzie jeszcze coś może latać za mną lub pod siedzeniem... odgłos jakby coś leżało na wycieraczce gumowej i się turlało jak się hamuje mocniej albo przyśpiesz czy skeca itp[br]Dopisany: 24 Marzec 2011, 20:49_________________________________________________nikt nie ma?[br]Dopisany: 30 Marzec 2011, 00:06_________________________________________________Siema,

Słuchajcie jak jest z pasowaniem zacisków z S3 8P0 do A4 B7?

Opublikowano

a ty jeszcze walczysz z tymi hamulcami :rolleyes:

Opublikowano

słuchajcie macie może etke? potrzebuje rysunek jak jest zbudowany nawiew co jest pod przednimi siedzeniami... chyba jakaś moneta mi tam wpadła i lata... bo nie mam pomysłu gdzie jeszcze coś może latać za mną lub pod siedzeniem... odgłos jakby coś leżało na wycieraczce gumowej i się turlało jak się hamuje mocniej albo przyśpiesz czy skeca itp[br]Dopisany: 24 Marzec 2011, 20:49_________________________________________________nikt nie ma?[br]Dopisany: 30 Marzec 2011, 00:06_________________________________________________Siema,

Słuchajcie jak jest z pasowaniem zacisków z S3 8P0 do A4 B7?

zaciski pasuja P&P

Opublikowano
  • Autor

a ty jeszcze walczysz z tymi hamulcami :rolleyes:

bo ku... nie moge trafić... miałem już na oku to się koleś rozmyslił...

ale mam wieści z Mineralnej że zawias wraca z KW... więc wkońcu zawias będzie i letni kapeć[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 21:16_________________________________________________Turdzi zaciski masz w czerni... błysk czy mat?

masz jakieś zdjecia koła z bliska?

chce pomalować zaciski...i się waham między czarnym matem a błyskiem..

Opublikowano

na pioerwszej stronie mojego watku sa zdjecia.

Ja mam czarny mat.Wyglda fajnie , nie blyszczy jak psu jajca :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Nie wiem jak ma Turdzi, ale u mnie jest błysk (piano black).

Możesz zerknąć: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=108534.msg2280336#msg2280336

Zaciski Siemiana łyknięte?;)

zgadza się...łyknięte...opłacone..w drodze ;)

kwestia koloru - skłaniam się do czarny mat ( przy feldze jasny grafit w połysku)

tarcze Zimmerman gładkie 345?

klocki Ferodo DS??

Opublikowano

Ja też wziąłem gładkie zimmermanny, a do tego klocki zimmermann sport. Jak dla mnie jest ok.

Opublikowano

ja coraz bardziej jestem zadowolony z tych ceramicznych ate - zaczęły hamować jak należy w końcu - jest lepiej niż na ori..

Opublikowano

ja coraz bardziej jestem zadowolony z tych ceramicznych ate - zaczęły hamować jak należy w końcu - jest lepiej niż na ori..

Kolega jezdzi na tej "ceramice" i zadnej roznicy w skutecznosci hamowania nie zauwazyl

Opublikowano

Bardzo ładny sedanik :naughty:ładny lakierek

Opublikowano
  • Autor

dzieki... zmiany trwają... pewnie w połowie maja pokaże jak to wygląda...[br]Dopisany: 13 Kwiecień 2011, 18:58_________________________________________________Siema,

czas na mały update...

dzisiaj udało mi się zakupić zaciski pod 300mm na tył :)

Czyli plan na najbliższe tygodnie... 345/300

Jak będzie na aucie to wrzuce foty. Teraz kompletowanie reszty bebechów do hamulcy

a pozostałe newsy...

mam możliwośc zakupienia zacisków na przód od S4 pod 345, oraz drugi kpl na przód pod 345mm z A6 C6.

Jakby ktoś szukał to dajcie znać.

Opublikowano

Gdzie wyrwałeś tył od S4 ? szukam i szukam i znaleźć nie mogę :wallbash: ile cię ten tył kosztował :mysli:

Opublikowano
  • Autor

słuchaj tył to byl zupełny przypadek przyznaje... na zasadzie... szukamy zaslepki do zderzaka do Renault, no nie mamy... a może ma pan coś do S4? np hamulce na tył? a no mam :) :) no i dlatego ja mam ;)

ale mam tez dojście do przodu jak pisałem wyżej.... uważam że stan dobry ale z racji tego że leżały trzeba je oddać np do Devastation na odświeżenie...

Pare razy już się spotkałem z tym że są dobrze wyposażone miejsca, gdfzie rozbiórki robią... i do tego z papierami. Nawet fakutre można dostać bez problemu.[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2011, 12:11_________________________________________________a swoją drogą mystic jak ci sie jeździ na Zimmermanach + FDS?

w jakim kolorze masz zaciski? mat/błysk? masz jakieś zdięcia koła... chce zobaczyc jak na kole wyglądają....