Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BRD] A4 S-line 2.0 TDi 170 by mgtan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przód mam, właśnie wczoraj malowałem proszkowo na czarno :wink4: Ile dałeś za ten tył ? Nie mają jeszcze jednego kpl ?

Opublikowano
  • Autor

powiedziałem im że jak będą mieli tył to zadzwonić mają... (mają w tym interes bo będe musiał dac za pamięc na flaszke extra ;-) )

Za tył dałem 400 PLN :decayed:

Opublikowano

powiedziałem im że jak będą mieli tył to zadzwonić mają... (mają w tym interes bo będe musiał dac za pamięc na flaszke extra ;-) )

Za tył dałem 400 PLN :decayed:

To jak dostaniesz info, że mają to daj strzałkę, od razu biorę w ciemno :wink4: to już ostatni mod jaki mi został do zrobienia w tym aucie.

Opublikowano
  • Autor

oki... jak tylko gdzieś dorwę to daje znać... podeślij mi numer na privie.

Opublikowano

ostatnio nagrałem wrc-lagunie tył 300mm

z prawie nowymi klockami tarczami i osłonami za 550zł z wysyłka :wink4: :wink4: :wink4:

Opublikowano

No taka opcja by mi pasowała.

mgtan jak by co to wał na kom :wink4:

Opublikowano

ostatnio nagrałem wrc-lagunie tył 300mm

z prawie nowymi klockami tarczami i osłonami za 550zł z wysyłka :wink4: :wink4: :wink4:

mega cena... ja placilem 1100.

Opublikowano

jakis gamoń to sprzedawał, nawet nie wiedział co ma :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

jakis gamoń to sprzedawał, nawet nie wiedział co ma :polew: :polew: :polew: :polew:

i właśnie takie promocje są najlepsze ;)... [br]Dopisany: 17 Kwiecień 2011, 11:21_________________________________________________Siema,

Słuchajcie kto robił przymiarki kół do naszych audi... kurcze nie pamiętam... było opisane jakie et jaka guma jaka szerokość felgi itp... tak aby weszło

Opublikowano

ale jakich ? 18 ? 19 ?

Opublikowano
  • Autor

ogółem były przymiarki robione przez kogoś... napisane było felgi ET, jaka guma i co wchodzi... chyba nawet do jakiś 10,5 cala szerokości były podejścia... w którymś poście jest to opisane... nie pamiętam przez kogo tylko.

Wie ktoś może jaka jest różnica w b7 między osiami? chodzi o to że na przód max bez obcierki to z tego co wiem ET35 przy 8 calach szerokości?? wówczas jakie ET jest max na tył żeby nie obcierało? ET 29?

chodzi o to że chce wiedzieć jakie dystanse potrzeba mi żeby jeździć bez obcierek ale żeby ładnie wyglądało...

Felgi które mam to ET43x8 235/40/18... i z tego co wiem to na przó potrzeba 8mm dystans i nie ma problemu jeszcze chyba... a jaki na tył?

Opublikowano

Wie ktoś może jaka jest różnica w b7 między osiami? chodzi o to że na przód max bez obcierki to z tego co wiem ET35 przy 8 calach szerokości?? wówczas jakie ET jest max na tył żeby nie obcierało? ET 29?

chodzi o to że chce wiedzieć jakie dystanse potrzeba mi żeby jeździć bez obcierek ale żeby ładnie wyglądało...

Felgi które mam to ET43x8 235/40/18... i z tego co wiem to na przó potrzeba 8mm dystans i nie ma problemu jeszcze chyba... a jaki na tył?

Ja na takiej feldze i oponie jak Ty masz, mam dystanse 10mm i nic nie obciera przy et33.

Opublikowano
  • Autor

ok dzięki za info.

O ile jest węższy rozstaw kół z tył względem przodu?[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2011, 15:43_________________________________________________foto z ostatniego tygodnia :>

audi201104160031.jpg

Opublikowano

:decayed:

za dużo nalatanego nie masz :wink4:

u mnie właśnie pęka 48000 :shocked:

Opublikowano

pewnie krecone :decayed::wink4:

Opublikowano
  • Autor

:polew: :polew:

hehe... ja w ostatni rok troszke mu dostukałem chyba 25k... w sumie to moje Audi było trzecim czy czwartym autem w domu u poprzedniego właściciela... wiec dużo nie jeździło, zresztą było widac po podwoziu itp.

Opublikowano

u mnie wlasnie peka 298000km :polew:

Opublikowano

A ja dzisiaj zatrzymałem się na ruchu wahadłowym, patrzę a tu takie cyferki :wink4:

Licznik.jpg

[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2011, 12:19_________________________________________________mgtan zmieniaj brykę :naughty: rarytasik za grubszą kasę :wink4:

http://allegro.pl/audi-a4-dtm-limited-edition-i1562226349.html

Opublikowano

pojechana cena... ja rozumiem, ze "rarytas", ale w tych pieniadzach kupujesz wychuchane S4, jak nie taniej.

Opublikowano

pojechana cena... ja rozumiem, ze "rarytas", ale w tych pieniadzach kupujesz wychuchane S4, jak nie taniej.

Cena to lekka przesada, ale widziałem niedawno S4 takie jak arkiego za lekko ponad 156k :wallbash:

Ciekawe jak długo będzie kolo się bujał z tym A4 DTM, sztuka widać bardzo zadbana z niedużym przebiegiem, i jeśli to prawda w zimie nie śmigana :kox: