Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BRD] A4 S-line 2.0 TDi 170 by mgtan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

tylko że wówczas będe musiał znowu podnieśc zawias... grrr[br]Dopisany: 04 Maj 2011, 23:04_________________________________________________tak się teraz zastanawiam.. podczas jazdy, z przedniego zawieszenia na długich nierównościach (łaty na ulicy, tak jak pisałem np na jagielońskiej koło elektrociełowni na targówku, tam najlepiej to widać) słychać z przodu jakby stukanie - ale hałas jest z dźwięku podobny dla mnie do uderzającej o metal niedokręconej śruby... tak jakby coś miało luz i raz góra raz dół i taki odgłos... teraz skojarzyłem fakty... że może to górny wahacz?

stukanie wystepuje czasami nie zawsze... czasem jest tak że przejade przez np uskok/więsze pęknięcie na ulicy i jednokrotnie słychać takie stukanie... ale nie wystepuje to np na bardzo nie równej drodze gdzie są długie nierówności... np przejazd przez kolejny w poprzek...

macie pomysł?[br]Dopisany: 05 Maj 2011, 15:58_________________________________________________brak pomysłów?

Opublikowano

moze cos z zawieszeniem :decayed:

Opublikowano
  • Autor

moze cos z zawieszeniem :decayed:

buuhahah Turdzi, widze że humor weekendowy... ale tak czy siak musze to rozwikłać... co tak może stukac czasem dziwnie...

zawias jest po wymianie a jakies stukanie jest

Opublikowano

buuhahah Turdzi, widze że humor weekendowy

a jak

1_funny_cat_stuff_-_what_cats_do_wh.jpg

:decayed:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

mam pytanko ma ktos z was moze fotki z pod maski bez dodatkowych oslon i z nimi .

Chcialnym sprawdzic czy je mam ;-) bo troche golo a ostatnio nie ogladalem innych B7 i nie pamietam.

Z gory dziekuje

Matys

Opublikowano
  • Autor

masz u mnie na któreś stronie z pierwsza osłoną bez klapy akumulatora, a potem z nia i z dodatkową na płyny...

Opublikowano

mgtan, a Tobie od ilu RPM zaczyna pompowac Twoj bRD?

Opublikowano
  • Autor

przed programem przeładowanie nastepowało przy 1950-2000 obr. po programie mam przesunięty max na 2200 ale przy 1800 mam już to co miałem - maxa - przy 2000obr przed programem...

Opublikowano

no to u mnie bankowo cos jest nie teges... ;(

Opublikowano
  • Autor

no to u mnie bankowo cos jest nie teges... ;(

oj chyba sie czepiasz... BRD i 2200 to standard i tyle... jedź na rolki i się zobaczy kreske i będzie wiadomo co i jak...

ja przed czyszczeniem miałem maxa na 2000 obr z tego co widzę... po programie przesunięty max od 2200...

czekamy na twoje kreski... myśle że dobry programik - mała korekta i będzie cacy..... BRD power... :kox:

Opublikowano

oby Twa mysl była prawdziwa;)

jak bede w Wawie na programie to moze mały spocik?:D:cool1:

Opublikowano

Karol, a kiedy planujesz program to może też się podobnie wybiorę? :naughty:

sorki mgtan za OT :hi:

Opublikowano

tak prędko jak pozwoli na to kieszeń biednego studenta;p:) dam znaka:)

sorry za OT :cool1:

Opublikowano
  • Autor

kuźwa...biedny student jeździ Audi A4 buuuhahahah jak to brzmi....

spocik nie ma sprawy... daj znać... a jak coś to co wtorek jest w Promenadzie...spoko jest, zawsze kilka/kilkanascie autek, atmosfera tez spoko.

Opublikowano
:good: :good:
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

dzisiejsze zmagania z Meguiar`s z dzisiaj ;-)

W zestaw zabawek wchodziło:

- Gold Class Wash

- glinka 25g + dodatkowa glinka

- Quik Detailer

- Ultimate Compound

- Gold Class Carnauba Wax

- Soft Foam Applicator Pad

- Supreme Shine Microfiber Towel

- Hot Rims All Wheel Cleaner

- Microfiber Wash Mitt

- ręcznik dosuszający by "OSConcepts" - naprawde świetny!! jeden ręcznik a można dwa samochody wytrzec/wysuszyć

- silikon do uszczelek

- pianka do opon

- Audi - środek do pielęgnacji plastików wew.

- Audi - szampon w spray`u do prania tapicerki

czas pracy: 6 h (+ około jeszcze 1,5h na nałożenie wosku na powierzchnie boczne):

po zimie stan lakieru był taki - glinka po 1/2 powierzchni dachu:

dsc03346800.jpg

a takie efekty po zabiegach - nawet na srebrnym widac różnice "na żywo":

dsc03351800.jpg

dsc03352800.jpg

dsc03348800.jpg

Opublikowano

Meg's robi robotę! gratulacje, furka wygląda super! :good:

Opublikowano

Fajny efekt :good: trzeba było zrobić zdjęcie glinki po zrobieniu dolnych partii drzwi i progów :decayed:

Kup sobie niewidzialną wycieraczkę na szyby, robi efekt zajebiasty, praktycznie nie używasz wycieraczek :wink4:

BTW. masz fajny kolor felg :good:

Opublikowano
  • Autor

Fajny efekt :good: trzeba było zrobić zdjęcie glinki po zrobieniu dolnych partii drzwi i progów :decayed:

Kup sobie niewidzialną wycieraczkę na szyby, robi efekt zajebiasty, praktycznie nie używasz wycieraczek :wink4:

BTW. masz fajny kolor felg :good:

glinka wyglądała... 1/2 dachu i efekt jak na zdjęciu więc ... no było widac co i jak gdzie jaki był brud... progi jeszcze raz będe traktował glinką, bo wymagają jeszcze dopieszczenia.

Bawiąc się w takie zabiegi zobaczyłem, że na aucie jest kilka kropek od kamyczków itp na zderzaku... szkoda że srebrny bo to widac a zrobic niewidoczną korektę przy tym kolorze to niewykonalne.

Mysle że auto od nowości nie dostało takich cukierków jak dziś ;)

Kolor felg podoba mi sie i dobry - praktyczny i ładny....a do tego naprawde trwały.