Luka3s Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 nie róbcie prostych końcówek. te wypolerowac i bedzie gitara... ladniej bedzie wygladalo niz proste.
Sysiek Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Wymieniaj olej jak nalezy a nie przeciagaj wymian, pilnuj zeby odma nie byla zapchana a wszystko bedzie ok Najwiecej narzekaja na ten silnik ludzie ktorzy z nim nawet doczynienia nie mieli albo trafili na zajechany motor
kolo41 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2010 wiem, każdy niech sobie lata tym co ma pod maską i to co sobie wybrał a z tą odmą to nie za bardzo wiem o co chodzi
Gość DiM Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Filtr odmy czyli odpowietrzenia skrzyni korbowej. Jak jest zapchany to się walki wycierają bo nie mają smarowania
kolo41 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Czy może mi ktoś powiedziec do czego jest ten ekranik na górze?? ten na dole wyswietla mi bieg i temp a gorny nie dziala
rafalekx Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Czy może mi ktoś powiedziec do czego jest ten ekranik na górze?? ten na dole wyswietla mi bieg i temp a gorny nie dziala Bo tam na górze nie ma "ekranika" to jest tzw. pół FIS
kolo41 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2010 ale to nic nie wyswietla?? do czego on słuzy? jak go mozna zalaczyc??
Michał Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 ale to nic nie wyswietla?? do czego on słuzy? jak go mozna zalaczyc?? nic nie wyświetla bo tam nie ma ekranika, ani żadnych kontrolek to po prostu kawałek plastiku, nie da się go załączyć
kolo41 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2010 czytalem gdzies na forum ze pol FIS powinien tam cos wyswietlac
aju Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 NIC, tam nie ma ekranu chłopie Tylko pełen FIS wyświetla dane na całej powierzchni
GILI Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Słaby wypas jak na 2.5. Poza tym fajny
Rekomendowane odpowiedzi