Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AHL] Folia carbon 3m -efekt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wygrzewa się zawsze, po to żeby nic nie odłaziło właśnie. A na słońcu może wygrzewali po to, żeby bąbli się pozbyć spod foli. Folie jak się podgrzeje staje się "plastyczna" i dobrze się naciąga. A jak jest porządnie powierzchnia odtłuszczona, folia nie jest za 5zł/metr i ma dobry klej, rogi i krawędzie dobrze wygrzane to nie ma szans żeby tak łatwo się odkleiła. Z tego względu niektóre firmy dają 10 lat gwarancji na oklejanie :)

Opublikowano

Ja robiłem pierwszy raz, sam i nic się nie odkleja. - pełna profeska :grin:

Opublikowano

mój brat ma swoją B5 oklejoną w macie.. 1500zł koszt folii + opalarka + kilka dni roboty.. ale wrazenie piekne. Jakby ktos chcial to zamieszcze zdjecia przed i po :v

Opublikowano

zapodaj

Opublikowano

To daj fotki, tylko w jakiejś dobrej rozdzielczości i dobrych zbliżeniach.

Opublikowano

Zrób fotki przy otwartych drzwiach, bo chciałbym zobaczyć jak to rozwiązaliście.. :eusathink:

Opublikowano

Zmieniać jak najbardziej. Wczoraj na próbę okleiłem jednego dekora, żeby zobaczyć jak będzie wyglądać. Co prawda tylko zwykłą folią, ale będzie czerwony karbon i jest pięknie :)

Opublikowano

Panowie ale dawac foty z prac.

Opublikowano

moze ktos pokaze swoje dekory obklejone taka folia lub z jasnym carbonem

Opublikowano

"I tak bym to widział..." :grin:

IMG_1701.jpg

IMG_1703.jpg

Opublikowano

Wlasno reczna robota?

Opisz temacik,odklejales dekory??

Efekt mistzr--poka inne foto :naughty:

Opublikowano

Ta :decayed: Choć przydała by się jakaś pomocna dłoń.... Ja to suszarką podgrzewałem - podobno opalarka jest dużo lepsza..(za późno się dowiedziałem, że w pracy taką posiadam...) Kilka poparzonych palców i oto efekt :naughty:

IMG_2762.jpg

IMG_1696.jpg

Do tego jeszcze doszła tylna popiołka i pilot centralki :grin: bo zostało troszkę

Opublikowano

no bardzo ladnie wlasnie taka folie bede musial u siebie wstawic bo moje aluminiaki nie wkurzaja

moze ma ktos z tym niebieskim carbonem?:D

Opublikowano

Siara, efekt fajny. Ale mogłeś coś bardziej kontrastującego wstawić np czerwony karbon :) Byłoby miodzio bo masz czarne wnętrze cale.

Opublikowano

Myślałem też o tym, ale padło na srebrny i nie żałuję. W porównaniu do drewna jest :thumbup1:

Opublikowano

Po twojej robocie mam motywacje i bede powoli gromadzil materialy i checi :wink:

Opublikowano

:embarrassed:

:decayed:

Opublikowano
Ta :decayed: Choć przydała by się jakaś pomocna dłoń.... Ja to suszarką podgrzewałem - podobno opalarka jest dużo lepsza..(za późno się dowiedziałem, że w pracy taką posiadam...) Kilka poparzonych palców i oto efekt :naughty:

https://lh5.googleusercontent.com/-t9xYIVCozA8/T_nZfnot3BI/AAAAAAAAAU8/CmYITytb5vg/s912/IMG_2762.jpg

https://lh5.googleusercontent.com/-cWURW7Wzf4A/T_niUI4H1dI/AAAAAAAAAVs/VEjpDDgYQ7c/s912/IMG_1696.jpg

Do tego jeszcze doszła tylna popiołka i pilot centralki :grin: bo zostało troszkę

Kolego masz namiary na aukcje do tych oklein ? czarne są ok, ale te białe jak dla mnie wyglądają konkretnie :shock3:

Opublikowano

za dużo carbonu, same dekory by wystarczyły

C26119253_8.jpg

Opublikowano

:kwasny: fajnie

Ile zapachow :grin: