A4-Tomek Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 Ja mam oklejone dekory od 3lat i chyba słabo miałem odtluszczone bo zeszłego lata folia zaczęła się cofać na zaokragleniach
Daniek Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 Może słabo wygrzałeś albo folia była kiepskiej jakości. Przy oklejaniu warto zaciągnąć folię do środka a nie kończyć na rantach, zawsze tak robię jeśli jest taka możliwość.
A4-Tomek Opublikowano 12 Lutego 2014 Opublikowano 12 Lutego 2014 Może słabo wygrzałeś albo folia była kiepskiej jakości. Przy oklejaniu warto zaciągnąć folię do środka a nie kończyć na rantach, zawsze tak robię jeśli jest taka możliwość. Myślę że za mało grzalem bo robiłem to pierwszy raz bo sama folia została kupiona w firmie która okleja samochody itp. na codzień a folia jest naciagnieta do środka. Jak sprawdzalem czy folia się lepi tam gdzie się cofnęła to już tam kleju nie ma a 3M daje długa gwarancję niby. Podczas upałów zaczęła mi się cofać ta folia. Jak się wkurze to zerwe ją i machne plastidipem
OLI_B5 Opublikowano 12 Lutego 2014 Opublikowano 12 Lutego 2014 Może słabo wygrzałeś albo folia była kiepskiej jakości. Przy oklejaniu warto zaciągnąć folię do środka a nie kończyć na rantach, zawsze tak robię jeśli jest taka możliwość. Myślę że za mało grzalem bo robiłem to pierwszy raz bo sama folia została kupiona w firmie która okleja samochody itp. na codzień a folia jest naciagnieta do środka. Jak sprawdzalem czy folia się lepi tam gdzie się cofnęła to już tam kleju nie ma a 3M daje długa gwarancję niby. Podczas upałów zaczęła mi się cofać ta folia. Jak się wkurze to zerwe ją i machne plastidipem Nie wiem jakim cudem Ci to odeszło , przecież skoro masz zaciągnięte do środka i jeszcze dekor jest dociśnięty do deski to nie ma prawa to odejsc
Damiandix Opublikowano 12 Lutego 2014 Opublikowano 12 Lutego 2014 Ja mam oklejone dekory od 3lat i chyba słabo miałem odtluszczone bo zeszłego lata folia zaczęła się cofać na zaokragleniach Niestety to samo u mnie, przyznam że oszczędziłem na folii i nie kupiłem markowej. I właśnie się zemsciło. Nie wiem jakim cudem Ci to odeszło , przecież skoro masz zaciągnięte do środka i jeszcze dekor jest dociśnięty do deski to nie ma prawa to odejsc To nic, jak folia jest do kitu to będzie złazić.
A4-Tomek Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 Ja mam oklejone dekory od 3lat i chyba słabo miałem odtluszczone bo zeszłego lata folia zaczęła się cofać na zaokragleniach Niestety to samo u mnie, przyznam że oszczędziłem na folii i nie kupiłem markowej. I właśnie się zemsciło. Nie wiem jakim cudem Ci to odeszło , przecież skoro masz zaciągnięte do środka i jeszcze dekor jest dociśnięty do deski to nie ma prawa to odejsc To nic, jak folia jest do kitu to będzie złazić. Właśnie w tym sęk że folia jest ori bo tylko ori folia 3M ma te małe kanaliki od strony kleju ale to tylko teoria żółtki wszystko potrafią. Folię kupowałem od GJK Styling. Mają stronę w necie i dużo na allegro handlują. Wygląda na porządną firmę więc fake'ów nie powinni mieć. Może ja nawaliłem jak to kleiłem. Trochę już mi się ten carbon opatrzył więc może co innego z dekorami zrobie
Damiandix Opublikowano 16 Lutego 2014 Opublikowano 16 Lutego 2014 Ostatnio hydrografika jest bardzo w modzie.
A4-Tomek Opublikowano 16 Lutego 2014 Opublikowano 16 Lutego 2014 Ostatnio hydrografika jest bardzo w modzie. Muszę to sobie wygooglowac bo nie wiem o co chodzi
bartekziomek89 Opublikowano 16 Lutego 2014 Opublikowano 16 Lutego 2014 Ja mam zrobione dekory w hydrografice i polecam bo efekt nie nieporównywalny z folią :-)
Damiandix Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 Ja już mam zestaw do hydrografiki, w sensie aktywator i badziewną folię, pobawię się i zobaczę co z tego wyjdzie
OLI_B5 Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 Ja mam zrobione dekory w hydrografice i polecam bo efekt nie nieporównywalny z folią :-)http://s26.postimg.org/w2q5xnvz9/CAM00243.jpghttp://s26.postimg.org/lc74pq7qd/CAM00247.jpg http://s26.postimg.org/vwcgukmud/CAM00248.jpg http://s26.postimg.org/jgfr0ttid/CAM00250.jpg Ile Cię to kosztowało ?
bartekziomek89 Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 Ja nie robiłem sam, tzn próbowałem robić ale nie jest to takie proste jak na filmikach i wolałem oddać to zakładu gdzie to robią fachowo :-) Kosztowało mnie to po rabatach 230zł w tym zakładzie: Harry S.C. - Systemy lakiernicze | ul. Podkarpacka 6A, 35-082 Rzeszów
Rekomendowane odpowiedzi