maciejski Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 zmienilem zaciski z tylu na 288mm, nie mialem jednej blaszki, wiec zamowilem i jezdzilem bez (caly czas _podczas_jazdy_ byl okresowy pisk - czym szybciej jechalem tym wieksza czestotliwosc ilosci piskow), blaszka doszla, zalozylem i byla cisza, teraz jest sytuacja podobna ale _poczas_hamowania_piszczy_ :/ patrzylem czy blaszka nie wypadla i jest na swoim miejscu, dzwiek jest znowu okresowy tylko, ze czym mocniej nacisne hamulec tym wieksza czestotliwosc ilosci piskow az do zatrzymania, ocb? nie moge sobie z tym poradzic :|
maciejski Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2010 ori ale piszczy tylko jedna strona, wiec IMHO to nie jest problem klocka, bo druga strona jest ok.
Dev Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 w jakim stanie jest tarcza ? duzy ma rant?
maciejski Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2010 praktycznie zadnego rantu nie ma, ja nie wyczulem palcem, a rant moze byc problemem? zerkne jeszcze jutro dokladniej
Gość Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 u mnie jak zaczelo piszczec z tylu to sie okazalo ze juz tam klocka nie mam a moze po prostu Ci cos pod zacisk "wlazło" ?
maciejski Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2010 podpilowalismy troche klocek i przeszlo
maciejski Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2010 nie, wlasnie nie bylo problemu z "ciasnoscia", bo na poczatku jak je zalozylem bylo calkiem ok, cisza, pozniej sie pojawily piski, prawdopodobnie winne byly klocki z powodu swojej "prawie nowosci" aczkolwiek moze byly krzywo zjechane? (dostalem je friko do zaciskow)
blind1 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 mi tez prawa strona popiskuje a klocki prawie nowe sa wiec chyba i ja je troszke podpiluje, zobaczymy co z tego wyniknie [br]Dopisany: 11 Sierpień 2010, 08:09_________________________________________________podszlifowalem klocki i pomoglo
Rekomendowane odpowiedzi