Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jak rodzina i znajomi tolerują Waszą Pasję A4?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja dzieli ja razem za mną :th: czyli jestem szczęściarzem :)

Opublikowano

Moja od niedawna narzeczona nie ma nic przeciwko.Kiedys tylko krzywo na mnie patrzyła jak większość pieniędzy ładowałem w A4 zamiast odkładać na pierścionek :wink4:

Ciekawe co powie w czwartek (bo do Audiany wjeżdza sportowy zawias) jak jej troszkę tyłek wytrzęsie :evil:

Opublikowano

powiem wam sczerze ze dawno temu nie poruszaly mnie audianki mialem przekonanie do HONDY i dalej w pewien sposob szanuje ta marke ale od momentu zakupu a4 zmienilem zdanie :kox:cala praktycznie kase wkladam w nia a moja dziewczyna to byla nawet zazdrosna o nia kazdy mysli ze mi odwalilo ale wiadomo ze jak ktos wsiadzie to zmienia zdanie!!!koles powiedzial ze on by nie kupil :audi: bo dla niego to autko do szpanu a dle mnie poprostu ono ma w sobie to cos:polew:!!!

Opublikowano

Ja na szczescie nie mam problemów bo moja kobita ma taką sama pasje czyli A4 :th: Czasami sie tylko sprzeczamy które z naszych :a4fan: jest wiekszym paździochem :polew: :polew:

Opublikowano

Moja generalnie auto bardzo lubi ale...

...mówi że się jej z niej źle wysiada :decayed:

Opublikowano

bo ma za długie nogi :decayed:

Opublikowano

Ja na szczescie nie mam problemów bo moja kobita ma taką sama pasje czyli A4 :th: Czasami sie tylko sprzeczamy które z naszych :a4fan: jest wiekszym paździochem :polew: :polew:

tak sprzeczamy sie...... :D

i zawsze wychodzi na moje ze Twoje :audi: jest wiekszym pazdziochem..... :laghing2:

Opublikowano

rach-ciach-ciach :decayed: ?

Opublikowano

z mojego też jej cięzko wysiadac ale to już z innego powodu :naughty::decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

z mojego też jej cięzko wysiadac ale to już z innego powodu :naughty::decayed: :decayed: :decayed:

Nooo...taki burdel (hmm...chyba dosłownie :decayed: ), że nie ma jak za klamkę złapać żeby wyjść :decayed:

Opublikowano

mowia ze mam chyba cos z glowa nie tak bo ciagle siedze czyszcze go i cos przy nim dlubie hehehe :polew: smiac mi sie chce jak to slysze :tongue4: to moja pasja i niewiem co im do tego :polew: ehheehhe

Opublikowano

Tata jezdzi Punto 2003r wiec on glosu nie ma ;]

nie moge ze smiechu :kox::polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

zawsze jak pucuje niunie przed domem to ludzie mowia ze mi lakier odleci :cool:

dziewczyna wpieniala sie jak to na ulicy patrzalem na :audi:a teraz sama zastanawia sie nad kupnem mniejszego modelu A3!

Opublikowano

Mam paru znajomych co nie lubią jak opowiadam o klubie - chyba się domyślacie jakiej marki mają auta :cool:

Druga część znajomych z zaciekawieniem się dopytuje co tam na forum i bardzo im się podoba jak im opowiadam co się tu dzieje :th:

A rodzinka super, żonka często sama czyta co tu wypisujecie :) tylko czasami się trochę złości jak o niej zapominam siedząc przed kompem :gwizdanie:

Generalnie duży pozytyw ze strony bliskich i znajomych :th:

Opublikowano

tylko czasami się trochę złości jak o niej zapominam siedząc przed kompem :gwizdanie

Nooo...moja ma to samo :decayed: Syndrom zaniedbanej kobiety :D

Opublikowano

tylko czasami się trochę złości jak o niej zapominam siedząc przed kompem :gwizdanie

Nooo...moja ma to samo :decayed: Syndrom zaniedbanej kobiety :D

Ach te wieczory spędzane na forum :decayed:

Opublikowano

moja rodzinka reaguje normalnie. przywykli do tego ze dzien sie zaczyna i konczy na chociazby przegladzie forum. :cool: czasem mowia ze troszke przesadzam... ale... :gwizdanie:

p.s. :naughty: z tym przekonywaniem wszystkich do marki audi i nawet do konretnie a4 to uwazajcie... bo gdy za duzo sie przekona ludzie to po pierwsze braknie audi a po drugie to audi bedze musialo otwierac nastepne fabryki zeby wyrabiac z produkcja :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: