Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jak rodzina i znajomi tolerują Waszą Pasję A4?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę, że takiego wątku nie było, jak był, to przepraszam. U mnie w rodzinie jakoś tolerancji nie ma - muszą się jeszcze nawrócić na dobrą drogę i zrozumieć, co to jest :audi: Wujek mówi, że mi odwaliło na punkcie A4, jak jadę z rodzinką i patrze w lusterko na ramki rejestracyjne, pytają co robię, a ja mówię, że patrzę, czy to ktos z klubu, to sie śmieją. Ogólnie co chwila mówią mi, że są lepsze auta, itp... Znajomy przyjechał nową Jettą, ale jak na to patrzę, to żal (pardon) dupe ściska - Audi bije VW na głowę i koniec. Ciekaw jestem, jak sytuacja wygląda u Was;) Nie mówię tu o rodzinach, w których Audi stało się częścią życia (jak np. u Brynii i Łukasza, czy bodajże u Morgothav8). Wypowiadajcie się, jak rodzina reaguje np. na hasło "jadę na zlot letni A4 do Kaletki". Pzdr;) jeszcze raz Vivat :a4fan:

Opublikowano

Chcieli ze mną jechac na zlot, ale ostatecznie nie dostali urlopów (świeża praca), dlatego przez pewien czas zastanawiałem się nad 4-ma miejscami :)

Coniektórzy dziwią mi się że chce mi się lać paliwo w tego smoka....

Opublikowano

To nie jest pasja tylko do A4-ek.To jest pasja do wszystkich modeli tej marki :)

Opublikowano

Moze Cie troszke rozczaruje, ale np mnie mania A4 dawno mineła. Audi jest dla mnie po prostu dobrym samochodem, lubie ta marke i lubie ten model. Na spoty jezdze po to, zeby poznawac nowych ludzi. Na ogolnopolski zlot jade z rodzina, sie znaczy z moja dziewczyna. Traktujemy to jak normalne wakacje w gronie fajnych ludzi (mam nadzieje :decayed:). Ciesze sie, ze jestem klubowiczem i ze jest takie fajne forum, ale maniakiem A4 sie nie czuje. Ot i cała historyja. :>

Opublikowano

Witam.

Mam autko od niedawna i jestem bardzo zadowolony, że mój wybór padł akurat na markę AUDI.

Ojciec miał AUDI 100CC z 84 roku - auto nie do zdarcia... Dobrze się sprzedało i mam nadzieję, że jeździ do dziś.

Co do reakcji rodziny, to mówią że mi odbiło, żebym nie przesadzał, wkońcu to tylko samochód itd.... ehhhhh... A mi trudno ich zrozumieć. Wiadomo przy "nowym" aucie można siedzieć całymi dniami... :a4fan:

Pozdro.

Opublikowano

ja jak jade również patrze na ramki i nawet rodzinka mi w tym pomaga mowi patrz a4-ka jedzie ciekawe czy z klubu ;] i racja to nie jest mania tylko do a4 a do całej marki... ja od dziecka mazyłem żeby zasiąść za kółkiem :audi: mój tata mawia że na niunie nie ma bata... inni kupują Astry czy cuś ale u mnie w rodzince nie ma mowy o niczym innym niż :audi: nawet moja dziewczyna sie przekonała a jak zmieniałem z 80tki na a4 to chciała mnie na renault namówic ale wybiłem jej to z głowy powiedziałem niczym innym niż audi jeździć nie bede no i jest a4 ;] poprostu samochodzik jest cudowny ogółnie audi jest cudowne ;] dobra koniec bo juz i tak sie pewnie powtarzałem bo słów brak ;](za mało książek czytam to poźniej słow brakuje ;p)

Opublikowano

Ja staram się rodzince zaszczepić sympatię do tej marki i chyba mi się w miarę udaje... Bo moja przyszła rodzina już jest na forum, a ojciec myśli o zmianie auta na :audi: A8 :decayed: A jak reagują na klub? Rodzinka patrzy z politowaniem na ramki i pyta się czemu za wożenie tego nie płacą :D

Opublikowano

ja generalnie maniakiem nie jestem, bardzo lubię :audi: i nie tylko :a4fan:

Opublikowano

moja rodzina jakoś normalnie reaguje, zwłaszcza jak przynosze czasem do domu 100ramek klubowych idąć w koszulce klubowej. niedługo będe jeszcze pił herbatke z rańca w fajnym kubeczku ;]

na szkolnych teczkach jakiś , na monitorze z kompa, na wieży, na drzwiach, na desce kreślarskiej mam naklejki klubowe :)

mój brat dostał plik starych naklejek i rozdaje potencjalnym klubowiczą w A4 :)

mama sama chciał koszulke klubową żebym jej załatwił

a tata sie pyta z politowaniem, jak widzi jak pakuje ramki: zarabiasz chociaż na tym , a ja mówie: pewnie , 60gr od sztuki :>

Opublikowano

Od 18 lat tylko Audi w domu , więc chyba to normalny objaw , że kolejne auta jakie były kupowane to tylko Audi :decayed: I powiem Wam szczerze , że jakoś nie ciągnie mnie do innej marki. A od ponad półtora roku klub stał się częścią mojego życia i nawet jak gdzieś wyjeżdżam to sobie myśle co tam ciekawego się dzieje na forum.Ojciec kiedyś mówi do mnie :"Tobie Audi powinno płacić za reklame , bo kiedy Cię nie widze to zawsze masz coś na sobie z logo Audi" :polew:

Opublikowano

Moja ex nie tolerowała takich zainteresowań i dla tego jest ex :D Reszta rodziny spoko :)

Opublikowano

toleruja ... :naughty:

[nie maja innego wyjscia]

Opublikowano

Nic przeciwko nie mają :a4fan:

Opublikowano

U mnie gdzie i jak tylko moge to wszystkim zachwalam OOOO , rodzina podchodzi spoczko , czasami nawet z lekkim podziwem :P A mi to pasuje , mysle ,ze OOOO zostanie u mnie na zawsze i bede przekonywal cala rodzine i nie tylko do jezdzenia autami spod logo OOOO.

Oczywiscie moja zonka ma pewne obiekcje co do spotow i spotkan ale wszystko toleruje , niech tylko sprobuje nie hehehe.

Opublikowano

a co tu jest do tolerowania :polew: laski nie robia :decayed: najtansze auto w utrzymaniu jakiekolwiek mialem, ludzie w klubie rewelacyjni, zawsze chetni do pomocy... same + zadnych - tej "pasji"

Moja ex nie tolerowała takich zainteresowań i dla tego jest ex

:oklaski: facet bez pasji to pantofelek,a nie facet :naughty:

Opublikowano

Moja Pani twierdzi, ze za bardzo dbam o :audi: a moj synek mowi, ze mamy najpiekniejsze autko ze wszystkich ... to chyba wystarczy za komentarz :oklaski:

Opublikowano

jak nie tolerują mojej pasji, to ich problem :evil:

Opublikowano

laski nie robia :decayed: :

Świntuch :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Ty to murzyn tylko o jednym... :D

Opublikowano

laski nie robia :decayed: :

Świntuch :decayed:

hyhy - zastanawialem sie kto pierwszy wychwyci :polew: