slepy Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 lakierowałem [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 23:45_________________________________________________ 100zł z wysyłką wink4, one są od anglika ale pasują do europy, co do podłączenia, musisz tylko doprowadzić do nich prąd, ja mam od postojówki wink4 przetrzymaj je troszkę dla mnie na dniach dam Ci znać jeśli wyrobie finansowo to bardzo chętnie je wezmę... ok, wystawione są tylko w dziale sprzedam na forum
Inkognito Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2011 myślę nad czymś takim. http://allegro.pl/tlumik-przelotowy-z-nierdzewki-awg-plaski-i1410719226.html co myślicie?? będzie pasowało??
slepy Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 myślę nad czymś takim. http://allegro.pl/tlumik-przelotowy-z-nierdzewki-awg-plaski-i1410719226.html co myślicie?? będzie pasowało?? odezwij się do Kowiego, on zakładał chyba takie coś do siebie
Inkognito Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Opublikowano 6 Lutego 2011 no i przyszedł czas na malowanie :gwizdanie: oto fotka z rozbiórki http://img511.imageshack.us/img511/3200/sdc13934.jpg będą fotki z przebiegu malowanka!
aju Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 będziesz malował to w tym garażu czy w komorze?
Inkognito Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Opublikowano 6 Lutego 2011 jeszcze nie wiem prawdopodobnie w tym garażu ale bedzie bobrze przygotowany cały zlany wodą wiec nie powinno być źle...
aju Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 malując kiedyś busa mój kolega tez tak myślał... wszędzie folie, na podłodze woda a wyszło jak wyszło ogólnie nie był zadowolony, chodzi też o inne czynniki jak oświetlenie czy temp
Inkognito Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Opublikowano 6 Lutego 2011 a miał pojęcie o malowaniu??? wiesz to podstawowe pytanie.... powiem tak widziałem auta które wyjechały z kabiny i wyglądały jak i widziałem auta które wyjechały z takiego garażu i jak sie ktoś postara to jest w stanie zrobić to lepiej niż w kabinie... tylko trzeba chcieć... ja nie twierdze że będzie jak z fabryki ale dołożę wszelkich starań by było super. biorąc pod uwagę to że z drzwi przedniego zderzaka schodził mi lakier tylni zderzak był puknięty no i kilka parkingowych wgniotów... moim zdaniem po pomalowaniu będzie dużo lepiej niż przed
aju Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 robił to znany mi lakiernik mający pojęcie o malowaniu, no ale oby wyszło git
Inkognito Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Opublikowano 13 Lutego 2011 będe sie bardzo starał musi wyjść a jak nie to będę tak długo poprawiał aż bedzie :good: [br]Dopisany: 06 Luty 2011, 21:18_________________________________________________mały postęp prac z dnia na dzień przestaję sie martwić jak wyjdzie malowanie a zaczynam sie bać kto to poskłada [br]Dopisany: 08 Luty 2011, 22:55_________________________________________________a no właśnie wie ktoś jak ściągnąć progi... i przeciwsłoneczniki w kabinie?? [br]Dopisany: 08 Luty 2011, 22:56_________________________________________________kolejne postępy z malowania... :kox: az kusi by ją zostawić w tym podkładzie hehehe czarny mat :kox:
Inkognito Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Opublikowano 26 Lutego 2011 jestem pod wrażeniem smiley good no mogłem zrobić dach tez to bym ją poskładał i chociaż jakiś czas bym sobie w macie posmigał ...[br]Dopisany: 13 Luty 2011, 14:53_________________________________________________14 luty a moja niunia sama rozebrana w garażu i dziś nic przy niej nie zrobiłem... aż mi głupio [br]Dopisany: 14 Luty 2011, 21:54_________________________________________________ niestety zdjęcia nie oddają pełni efektu ale jak dla mnie jeszcze klamki i lusterka i listwy i będę ja składał no i będzie trzeba opić [br]Dopisany: 23 Luty 2011, 11:17_________________________________________________poniedziałek będą foty po polerce i mam nadzieje że przyszły tydzień auto już poskładam
Kimi Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 jestem pod wrażeniem smiley good no mogłem zrobić dach tez to bym ją poskładał i chociaż jakiś czas bym sobie w macie posmigał ...[br]Dopisany: 13 Luty 2011, 14:53_________________________________________________14 luty a moja niunia sama rozebrana w garażu i dziś nic przy niej nie zrobiłem... aż mi głupio [br]Dopisany: 14 Luty 2011, 21:54_________________________________________________ niestety zdjęcia nie oddają pełni efektu ale jak dla mnie jeszcze klamki i lusterka i listwy i będę ja składał no i będzie trzeba opić [br]Dopisany: 23 Luty 2011, 11:17_________________________________________________poniedziałek będą foty po polerce i mam nadzieje że przyszły tydzień auto już poskładam :good: :good: Będzie kox jak ch... :kox: :kox:
Inkognito Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Opublikowano 26 Lutego 2011 jak ją poskładam to będzie efekt jeszcze mam zamówiony ten daszek na tylną klapę i myślę nad jakąś ładną końcówką no i kolejny krok będzie SWAP :kox: :kox:
Kimi Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 jak ją poskładam to będzie efekt jeszcze mam zamówiony ten daszek na tylną klapę i myślę nad jakąś ładną końcówką no i kolejny krok będzie SWAP :kox: :kox: Co wrzucasz? AEB-a? :mysli: A może AGB ? :kox: :kox:
Inkognito Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Opublikowano 26 Lutego 2011 zależy co sie trafi bo mam kase na jeszcze jednego angola i mam zamówionego 1.8t i czekam aż mi go zwiozą...
Kimi Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 Idzie zarobić na takim angolu puszczonym na części?
Inkognito Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Opublikowano 26 Lutego 2011 to zależy co się trafi i za ile i w jakim stanie i z jakim wyposażeniem...
darooo Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 Potwierdzam. Kolorek kox Byłem dziś oglądać i nawet w sztucznym świetle się mieni a co to dopiero będzie na słońcu po polerce
Rekomendowane odpowiedzi