Q3KinG Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Poszukuję instrukcji obslugi po polsku do Audi A4 2003r (dokladnie ksiazeczki którą się dostaje gdy odbieramy samochod z salonu). Posiadam taka ksiazeczke ale po niemiecku, a ja wogole nie znam sie na tym jezyku. Czy moze ma ktos cos takiego? Jasli tak to bardzo byl bym wdzieczny gdyby mi ktos podeslal to w pdfie lub przeskanował ja i podeslal mi w jpg. Z gory dziekuje. POZDRAWIAM
miczek Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Z tego co wiem to nie ma nigdzie w sieci zeskanowanej instrukcji do b6. Kiedyś widziałem użytkownika na allegro, posiadającego wiele instrukcji do WV i Audi w cenie 60zł Też zamierzam kupić sobie instrukcje ale w ASO powiedzieli mi 150zł :shocked:
Hugo Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Też zamierzam kupić sobie instrukcje ale w ASO powiedzieli mi 150zł :shocked: No chyba żartujesz.Cena w ASO to niecałe 60zl
miczek Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Taką cenę powiedziali mi w ASO VW/Audi w Olsztynie u Palmowskiego przy okazji przeglądu
Q3KinG Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Niewierze zeby nikt nie mial tej instrukcji po polsku. Napewno maja tylko nie chce im sie skanowac Co za lenie. Moze zlozymy sie jakiemus leniowi na zeskanowanie? Co Wy na to?
Gość spedyt Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Q3KinG to nielegalne kopiowanie
kaj82 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Niewierze zeby nikt nie mial tej instrukcji po polsku. Napewno maja tylko nie chce im sie skanowac Co za lenie. Moze zlozymy sie jakiemus leniowi na zeskanowanie? Co Wy na to? powodzenia ty chyba niewiesz ile ona ma stron
Hugo Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Niewierze zeby nikt nie mial tej instrukcji po polsku. Napewno maja tylko nie chce im sie skanowac Co za lenie. Moze zlozymy sie jakiemus leniowi na zeskanowanie? Co Wy na to? To zamiast się składać wydaj 60zł i będziesz miał nową , piękną i pachnącą książeczkę.Myślisz , że siąde i ją zeskanuje , a później jakiś matoł będzie sprzedawał ja na allegro.Już kiedyś wrzuciłem kody klimatronika po Polsku i następnego dnia patrze , a tam po 5zł na allegro
Flyer Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Niewierze zeby nikt nie mial tej instrukcji po polsku. Napewno maja tylko nie chce im sie skanowac Co za lenie. Kupuja ludzie samochody za 50-70k polskich zlotych i nie stac ich na kupno instrukcji... :bicz3: Nawet by mi sie nie chcialo czytac takiej zeskanowanej, wolalbym usiasc z normalna ksiazka w reku.
Gość MorgothV8 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 True szukałem przez chwilę w PDF-ie ale dałem sobie spokój Kupiłem
Q3KinG Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Wiem ile ma stron. Bo ja mam ale po niemiecku. Po polsku nie potrzebuje super ksiazki z salonu wystarczy mi jakis skan, bo i tak ksiazke do przegladow, navigacji mam po niemiecku. Wiec jak juz to musialbym kupic wszystkie po Polsku wtedy by to Ladnie wygladalo. Ja napewno nie bede tego nikomu sprzedawal. Moze ktos sie skusi na skan? Moze ktos mieszka blisko mnie? POZDRAWIAM
Gość seaman Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Stronka z instrukcjami w roznych jezykach http://www.instrukcjenaprawy.pl/ksiazki-napraw_audi.html Pozdro
Q3KinG Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zdaje mi sie, ze juz przegladalem ta strone. Problem w tym ze nie ma tu modelu b6. POZDRO
Hugo Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 W sieci nie ma instrukcji do B6 w wersji elektronicznej , więc nawet się nie wysilaj bo i tak nie znajdziesz
adadur Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Jak by co ja się moge podjąć skanowania - sprzęt odpowiedni jest.
Q3KinG Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Na ile oceniasz swoja prace ? Lub co bys za to chcial ? MOZESZ NA PRIVA ODPISAC Ale czy ty masz wersje b6 ? Bo z opisu widac ze b5.
letallec Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Moze choc schemat elektryczny macie w pdf? Musze znalezc ten cholerny przewod do przeciwmgielnego lewego. Albo wiecie ktoredy przechodzi i skad wychodzi?
malik Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Jak by co ja się moge podjąć skanowania - sprzęt odpowiedni jest. Chyba nie wiesz co piszesz. Przeszedem przez 4h skanowania instrukcji do RNS-E i powiem jedno: NIGDY WIECEJ NIE PODEJME SIE CZEGOS TAKIEGO! Ale jakby co to sluze radami: jak ustawic parametry, jak przygotowac skaner zeby sie ksiazeczka nie slizgala, itd.
Q3KinG Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2007 No i jak podejmie sie ktos skanowania?
adadur Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Jak ktoś pożyczy książeczkę to zeskanuje - malik spoko dam radę
Rekomendowane odpowiedzi