edekkk Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Hej. Mam taki problem jak w temacie. Kupiłem zapach samochodowy i powiesiłem na nawiewie w samochodzie. Kiedy przyszedłem na drugi dzień miałem przykrą niespodziankę w postaci cieknącego zapachu po kokpicie i odstającej folii na panelu wizytownika. Wygląda to strasznie ponieważ folia odchodzi coraz bardziej i się rwie. Czy ktoś wie co można z tym zrobić? Ewentualnie gdzie można to kupić? Dzięki za pomoc.
Bieniek Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Do wymiany wizytownik.Ceny z allegro to okolo 80zl(podswietlane praktycznie nie do zdobycia) Cena ASO to ok. 180zl
_Bartek_ Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Ja tak załatwiłem sobie tylną popielniczkę Wunder Baumy
fayera Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Mądry Polak.... poszukaj na alle,miałeś podświetlane?
edekkk Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Czoło wizytownika nie jest podświetlane. No to pięknie się załatwiłem już nigdy nie kupię takiego g.... na nawiewy!
rutek7 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Pogadaj z użytkownikiem czaki22 ma często na sprzedaż dużo części.
akjam Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Pogadaj z użytkownikiem czaki22 ma często na sprzedaż dużo części. Dobrze mówisz... Koszt w ASO przeraża!
_Bartek_ Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=14813188 Śledź jego aukcje, napisz maila. Może nie ma wystawionego wizytownika. Powodzonka
edekkk Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Ok dzięki za podpowiedzi będę szukał na aukcji. Pozdrawiam wszystkich.
siemian Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 nawet jeśli by miał podswietlany to nie było by problemu. Bo cały element świecący jest w konstrukcji szufladki, a panel przedni jest ściągalny i uniwersalny (nie ma znaczenia czy jest podswietlenie czy nie) więc można go przemianiać...
Pepin Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 nawet jeśli by miał podswietlany to nie było by problemu. Bo cały element świecący jest w konstrukcji szufladki, a panel przedni jest ściągalny i uniwersalny (nie ma znaczenia czy jest podswietlenie czy nie) więc można go przemianiać... a czy zawsze jest blenda rozświetlająca w przedniej części? edekkk - może w tym tygodniu kupię podświetlany wizytownik - więc mój zwykły oddam za 60PLN z przesyłką
siemian Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 nawet jeśli by miał podswietlany to nie było by problemu. Bo cały element świecący jest w konstrukcji szufladki, a panel przedni jest ściągalny i uniwersalny (nie ma znaczenia czy jest podswietlenie czy nie) więc można go przemianiać... a czy zawsze jest blenda rozświetlająca w przedniej części? edekkk - może w tym tygodniu kupię podświetlany wizytownik - więc mój zwykły oddam za 60PLN z przesyłką chodzi Ci o ten kawałek przezroczystej plexi? niestety nie, ale to tez sie bez problemu przekłada.
edekkk Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Dzięki za ofertę ale jednak mam podświtlany:). Udało mi się zdjąć czoło wizytownika tylko szkoda, że nie można kupić samego czoła:(
siemian Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Dzięki za ofertę ale jednak mam podświtlany:). Udało mi się zdjąć czoło wizytownika tylko szkoda, że nie można kupić samego czoła:( kup zwykły i przełóż sobie przód...
Rekomendowane odpowiedzi