Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Moja szarlotka 131KM + wirus ledy, xenon, alu 18"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

jest i wlepa :D

WP_000001.jpg

<br /><br />

Opublikowano

dopiero teraz znalazłem twój watek..autko masz fajne,kolor bomba jak dla mnie,koniecznie załóz glebe bo felgi masz swietne ale za wysoko siedzi.moja rada to załóz jakieś -30mm i bedzie gitara.ja tak mam i jestem zadowolony...ale najgorsze co mogłes zrobić to założyć te ringi.jescze powiedz że to FK??jak tak to nie zły interes zrobiłeś:wallbash:.ja takie miałem jak kupiłem auto i myślałem że zostawie...do czasu.nie chciałbys widzieć jak one wygladają po jakimś czasie.masakra i tylko na śmietnik.moge ci fote kiedys posłać.ja dorwałem ori lampy i zrobiłem czarny środek i jest miazga

Opublikowano

Super autko :D oby sluzylo i jezdzilo. Jak to mowia szerokosci przyczepnosci :D a swoja droga jestem czy sa ledowe lampki do avanta

Opublikowano
Super autko :D oby sluzylo i jezdzilo. Jak to mowia szerokosci przyczepnosci :D a swoja droga jestem czy sa ledowe lampki do avanta

tutaj masz link do alledrogo gdzie jest pełno aukcji do ledowych lamp do avanta: :wink:

-> motoAllegro

Opublikowano

Piękna B6 :) mam taki sam kolorek i szukałem w całym necie takiej A4 w tym kolorze z tymi ledami i nie mogłem nigdzie znaleźć, a tu proszę jaki surprise :) Myślę że te ledy dymione idealnie się komponują bo jeszcze mam rozkminkę między tymi co Ty masz lub:

LAMPY DIODOWE AUDI A4 B6 SEDAN 00-04 RED WHITE LED (2393771016) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

---------- Post dopisany at 19:02 ---------- Poprzedni post napisany at 18:40 ----------

a propo malowania środków lamp, jest gdzieś wątek jak pomalować ori lampy białe na czarno?? Ponieważ wczoraj rozjeb....swoją soczewkę bo zachciało mi się myć lampy w środku i zeszła mi ta powłoka srebrna a teraz lipa, a nie chciałbym wydawać 400zł na lampę nową.

Opublikowano
Piękna B6 :) mam taki sam kolorek i szukałem w całym necie takiej A4 w tym kolorze z tymi ledami i nie mogłem nigdzie znaleźć, a tu proszę jaki surprise :) Myślę że te ledy dymione idealnie się komponują bo jeszcze mam rozkminkę między tymi co Ty masz lub:

LAMPY DIODOWE AUDI A4 B6 SEDAN 00-04 RED WHITE LED (2393771016) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

---------- Post dopisany at 19:02 ---------- Poprzedni post napisany at 18:40 ----------

a propo malowania środków lamp, jest gdzieś wątek jak pomalować ori lampy białe na czarno?? Ponieważ wczoraj rozjeb....swoją soczewkę bo zachciało mi się myć lampy w środku i zeszła mi ta powłoka srebrna a teraz lipa, a nie chciałbym wydawać 400zł na lampę nową.

tu masz http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-malowanie-wnetrz-lamp-czarny-mat-montaz-przetwornic-hid-176673/

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

i wkońcu jest zawias s-line 1BE :>

---------- Post dopisany 27-04-2013 at 07:58 ---------- Poprzedni post napisany 05-11-2012 at 00:04 ----------

są już stickerbomb na dekorachWP_000019_2.jpg

i nowe heble ATE Power Disc + ceramiczne klocki ATEWP_000075.jpg

Opublikowano

:oklasky:good job :wink:

Opublikowano

a gdzie te dekielki fanta?

dawaj foto jak na glebie teraz:naughty: