MARCIN607 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Witam Panowie jak wymienić tą żarówkę w klapie avanta?? jest ona za biało-czerwonym plastikiem?? wejdzie tam dioda led? szukałem ale nie znalazłem opowiedzi.
Orange Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 ten plastik trzeba podważyć i cała lampka wyskoczy. musiałbys kupić diody ale w rurce, tak to wygląda http://allegro.pl/item1172474712_can_bus_led_diody_rurka_c5w_36_39_42_mm_sz_n_jafra.html ja osobiście bym akurat w to miejsce diody nie pakował bo światło sie musi rozchodzić szerzej niż ta rurka nam świeci
MARCIN607 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2010 podwarzyć tylko od strony czarwonego czy białego-ja tam miejsca na śrubokręcik nie widzę
Orange Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 też nie widziałem miejsca sprawdze i w nocy napisze od której strony to sie da otworzyć
jaro1970 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 i jak ktos juz wie jak otwozyc ,bo mi tez sie nie swieci ta lampka w klapie ;(a boje sie na sile ciagnac
MARCIN607 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2010 ja próbowałem śrubokrętem ale nie chce się wypiąć ta osłonka z żadnej strony :wallbash:
steve69 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 ja próbowałem śrubokrętem ale nie chce się wypiąć ta osłonka z żadnej strony :wallbash: -- Pozdrawiam. Sławek
jaro1970 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 po otwarciu bagaznika ciemno mam żarówki ok i w klapie i w bagazniku ? co może być
MARCIN607 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2010 ja próbowałem śrubokrętem ale nie chce się wypiąć ta osłonka z żadnej strony :wallbash: -- Pozdrawiam. Sławek oto chodziło-jutro wezmę mój hak(czytać śrubokręt używany do wszystikego i stanie się światłość) Dzięki Sławek
ArkadiuS Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 po otwarciu bagaznika ciemno mam żarówki ok i w klapie i w bagazniku ? co może być wyciągnij cała lampkę i zobacz czy nie ma luzu na przełączniku. Miałem podobną sytuacje w B5. Nie stykały blaszki i musiałem lekko podgiąć.
bazam Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Witajcie. Ja wymieniałem wczoraj żarówkę w klapie. Faktycznie musicie podważyc śrubokrętem (w miarę szerokim ponieważ sporo trzeba ją odchylic) albo nożem. Podważac od strony białego światełka. Pozdrawiam
MARCIN607 Opublikowano 24 Września 2010 Autor Opublikowano 24 Września 2010 wymieniłem u Siebie wczoraj w końcu podważyłem delikatnie ale i połamałem ale te metalowe zatrzaski trzymają w miarę ok-teraz zakup na allegro trzeba zrobić i jak wsadziłem normalną żarówkę to słabiotko świeci-jakiś led trzeba tam wsadzić chyba
Rekomendowane odpowiedzi