Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] limuzyna 2,0 TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

p.s. b7 S-line miały w opcji zawias... niestety to nie b6 gdzie Sline były 3 pakiety i sie wybierało co sie chce w kompletach.

szczególnie na końcówce - modelowy 2007 miały tylko jeden Sline - gdzie zawias był 1BA i tyle.

w sumie nie wiadomo o co autor miał na myśli

A tylna dokładka zderzaka na pewno nie jest S-line

a czego nie rozumiesz!?

zderzak jest na 100% Sline tylko od 140 km wersji. 170km miały po dwie rury po bokach. Zawiasu w standardzie b7 Sline nie miał obniżanego.

p.s. w b7 z tyłu nie ma dokładek, jest cały zderzak :)[br]Dopisany: 09 Sierpień 2010, 14:41_________________________________________________

tomeks

no ale napisałeś dokładnie to samo co ja, że jest S-line - silnik 140KM i S-line miały wówczas dwie rury razem, a nie po bokach jak 170tki.

Opublikowano

????

gościu,jaja se robisz,czy poważnie piszesz?

zderzak s-line z 2.0TDI 140PS ma dokładkę z rurami po jednej stronie,przecież wkleiłem ci zdjęcia :cool1:

Opublikowano

Pokazałeś zderzak co ma miejsce na dwie rury koło siebie, a nie jak np masz u mnie w BRD po lewej jedna i na prawej stronie spoilera druga!!

czytaj uwaznie. 140 Km mają -OO------ razem po lewej stronie, a 170 mają po bokach -O----O-

Opublikowano

S-Line nie S-Line........

wiec nie S-Line

LVXzJ.jpg

ale czy to ma znaczenie?, autko ladne, fajny kolorek a skora jak mu sie podoba to jest to najwazniejsze.

Gratulacje i bezawaryjnego uzytkowania :good:

Opublikowano

Pokazałeś zderzak co ma miejsce na dwie rury koło siebie, a nie jak np masz u mnie w BRD po lewej jedna i na prawej stronie spoilera druga!!

czytaj uwaznie. 140 Km mają -OO------ razem po lewej stronie, a 170 mają po bokach -O----O-

japierdole :doh1:

o co ci człowieku chodzi,czy to twoje słowa?

zderzak jest na 100% Sline tylko od 140 km wersji

po raz enty tłumaczę ci,są zderzaki z dokładką s-line na jeden tłumik i są dokładki s-linowe na dwa tłumiki,jeden po lewej,drugi po prawej,łapiesz :cool1:,ale tutaj mamy do czynienia z dokładką na jeden tłumik,przecież wkleiłem zdjęcia poglądowe,czy nie widzisz różnicy w wyglądzie dokładki?

może to cię przekona,obejrzyj te dokładki na autach

dokładka s-line na jeden tłumik

IMG_8168.JPG

dokładka nie s-line na jeden tłumik

sdc105731024x768.jpg

Opublikowano
  • Autor

MI się podoba i to najważniejsze!:)

już chciałem sobie coś zrobić jak tak czytałem :/ :P

Bedze kasa beda pomysly to poprawie i tyle...

Opublikowano

dobre podejscie

Opublikowano

tomeks już nie mam siły 4 raz pisać.

pozdro.

samochód fajny, w bardzo fajnym kolorze! :)

Opublikowano

zderzak jest na 100% Sline tylko od 140 km wersji.

Czy Ty naprawde nie widzisz roznicy??? Tomeks dobrze Ci tlumaczy :good:

A jesli chodzi o auto to zmienilbym te boczki i dokonczyl zewnetrznego S-lina no i mf kiere reszta :good:

Opublikowano

pozdro.

to lepiej nie pisz. po co 4 razy ta sama glupote wypisywac. jezeli nie widzisz roznicy miedzy fotkami ktore wrzuca TOmeks to raczej ciężko sie z Tobą dogadac ...

Opublikowano

pozdro.

to lepiej nie pisz. po co 4 razy ta sama glupote wypisywac. jezeli nie widzisz roznicy miedzy fotkami ktore wrzuca TOmeks to raczej ciężko sie z Tobą dogadac ...

a po czym wnosisz że niewidze?

ja napisałem o tym, że sa wersje Sline co mają albo pojednej po bokach jak 170km i więcej.... oraz tylko dwie rurki po lewej jak ma 140 i tyle. i otym mówie cały czas. a nie o fakcie że jest czy nie ma tu Sline! o ludzie. w pierwszym poście było info że Sline wystepuje z dokładką że rury sa po lewej stronie i tyle - i ja o tym pisze. Tomeks pokazał zdjęcia i ja potwierdziłem że on mówi dokładnie to samo o czym ja mówie. Nie o tym że tu kolaga ma czy nie ma sline bo widze róznice i wiem o niej. (mowa o trzech ostatnich posatach moich).... a ty czytaj a niepiszesz sam... coś czego niedoczytujesz :)

pozdrawiam.

Opublikowano

siejesz zamęt kolego..

Opublikowano

Nie o tym że tu kolaga ma czy nie ma sline bo widze róznice i wiem o niej.

że piszesz haotycznie to juz wszyscy widza, ale czy naprawde musisz wmawiac ze to wszyscy inni zwariowali i nie widza co piszesz???

a czego nie rozumiesz!?

zderzak jest na 100% Sline tylko od 140 km wersji. 170km miały po dwie rury po bokach. Zawiasu w standardzie b7 Sline nie miał obniżanego.

no ale napisałeś dokładnie to samo co ja, że jest S-line - silnik 140KM i S-line miały wówczas dwie rury razem, a nie po bokach jak 170tki.

wiec przestan wmawiac zcos pokrecilismy tylko sam sie zamotales a teraz nie wiesz jak sie wykrecic :polew:

Opublikowano

zakręciłem to fakt. Poprawiłem to w 2 poscie i powitm powtarzałe już prawidłowo.

Nie wazne. Moderator by sie tu przydał żeby przeczyścić moje bzdety :hi: