Stanikm Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Witam!!Jaki przegub pasuje do A4 2.5TDIJakie wymiary ma ile zębów itp??I moze ktos zna jakas dobra a nie droga firme lub stronke gdzie sprzedaja przeguby??Dzieki za pomoc!!!Pozdro :confused4:
SotoM Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 ja zawsze montuje przeguby i osłony firmy Spidan...
Ulpianus Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Podczepię się Dostałem właśnie przegub Lobro 301961 . Chciałem Was zapytać co wchodzi w komplet takiego przegubu ? Ja mam w zestawie 2x opakowanie ze smarem, przegub , śruba, 2x opaski, plastikowa ?uszczelka?, metalowa podkładka (idąca w stożek) osłona... Zastanawia mnie czy czegoś nie brakuje. Jak patrzę po zdjęciach z allegro, mają tam jeszcze jakieś podkładki, ściski... :/
piotr26a4 Opublikowano 26 Września 2010 Opublikowano 26 Września 2010 Koledzy mam do wymiany przegób zewnętrzny w a4 1.9 tdi 110 km 98rok AKN jak szukam to nigdzie nie ma tego silnika są inne i są duże i małe czym to się różni jaki zamówić? Czy jest jakaś różnica lewy-prawy, jaką firmę polecacie? Pozdrowienia
bish - kopt Opublikowano 26 Września 2010 Opublikowano 26 Września 2010 Koledzy mam do wymiany przegób zewnętrzny w a4 1.9 tdi 110 km 98rok AKN jak szukam to nigdzie nie ma tego silnika są inne i są duże i małe czym to się różni jaki zamówić? Czy jest jakaś różnica lewy-prawy, jaką firmę polecacie? Pozdrowienia bo nie istnieje 1.9 AKN, lewy prawy nie ma różnicy tylko musi być zew. ja brałem Lobro za 200zł ...o ile sie nie myle to do wszystkich v6 (oprócz S,RS) jest ten sam i nawet chyba 1.8t i 1.9tdi też
piotr26a4 Opublikowano 26 Września 2010 Opublikowano 26 Września 2010 Tak racja AFN mała momyłka a powiedz kolego piszą mały lub duży o co w tym chodzi?
bish - kopt Opublikowano 26 Września 2010 Opublikowano 26 Września 2010 Tak racja AFN mała momyłka a powiedz kolego piszą mały lub duży o co w tym chodzi? wew - mały, zew - duży
swiezak84 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 witam, odswieze temat... jakiej firmy najlepiej wybrac przegub? Ruville, Lobro czy jeszcze jakis inny polecacie? dzieki z góry za odpowiedz
krecik_20 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 witam, odswieze temat... jakiej firmy najlepiej wybrac przegub? Ruville, Lobro czy jeszcze jakis inny polecacie? dzieki z góry za odpowiedz Tylko Lobro. Chyba ze chcesz wymieniać co pół roku przegub, to mozna zlozyć innej firmy
sokram Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Czesc, Ja zalozylem Spidana i juz po pol roku znowu rechocze, tani nie jest a znow halasuje, nie polecam... Sokram
swiezak84 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 witam, odswieze temat... jakiej firmy najlepiej wybrac przegub? Ruville, Lobro czy jeszcze jakis inny polecacie? dzieki z góry za odpowiedz Tylko Lobro. Chyba ze chcesz wymieniać co pół roku przegub, to mozna zlozyć innej firmy no nie chce dlatego pytam dzieki
adikojot Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Witam podłącze się do tematu i ja do swojego 1.6 zakupiłem jakiś non name GSP według pana w sklepie 0 reklamacji 0 problemów żywotność lepsza niż orginały... 2 tyg poi tym czasie dochodzić zaczęły strzały
SZYNKAR Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 2 tygodnie to powinien chodzić nawet najgorszy badziew. Byłem na szkoleniu (SKF) gdzie powiedziano mi że 49% uszkodzeń wynika z... niewłaściwego montażu. Może w robocie był duży młotek? itd
kicker Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 Przeguby LOBRO! każdy szanujący się sprzedawca Ci to powie, przy prawidłowym montażu nie powinno być żadnych problemów. Mi chcieli sprzedać OPTIME za 50zł i twardo się zapierali że będzie dobrze przez kilkanaście tyś. km.
adikojot Opublikowano 17 Listopada 2011 Opublikowano 17 Listopada 2011 i wracając do tematu fakt błąd w założeniu spadła opaska i smar został wychlapany po założeniu nowego tej samej firmy auto śmiga juz około 1000km i wszystko pięknie i ładnie chodzi:)
Rekomendowane odpowiedzi