Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zegar radiowy w Audi A4 B6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, jaki numer bezpiecznika wyciagnac by odlaczyc licznik? K8edys mialem palemke ale ... uschla :)

Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Panowie, jaki numer bezpiecznika wyciagnac by odlaczyc licznik? K8edys mialem palemke ale ... uschla :)

Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka

Kolego wójek Google i masz wszystko... 30sek roboty ;)

bezpieczniki_A4_B6.jpg

Nr 15, ale to nic ci nie da najprawdopodobniej coś nie łączy albo padł moduł odbiorczy. Trzeba rozebrać sprawadzić napięcie itp.

Wszystko opisane idealnie w tym temacie.

Opublikowano

dziekuje Tobie bardzo ale bylem na telefonie a tam szukac to :facepalm:, a zacznijmy od bezpiecznika :wink:

Opublikowano

U mnie ni stąd ni zowąd zegar się naprawił, a już planowałem wymianę wspomnianej anteny jak się ociepli :) , miła niespodzianka (oooo)

Opublikowano
U mnie ni stąd ni zowąd zegar się naprawił, a już planowałem wymianę wspomnianej anteny jak się ociepli :) , miła niespodzianka (oooo)

Prawdopodobnie coś nie łączyło i może się to powtórzyć. Niestety moduł jest w takim miejscu ze tam cały czas jest wilgoć. Oby problem już się nie powtórzył.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie u mnie po odłączeniu akumulatora dwa dni temu znikła antenka i do tej pory nie mam dodam, że wcześniej cały czas była odkąd kupiłem auto.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ja dziś powalczyłem z moją palemką:wink: wymieniłem moduł, na styki prysnąłem kontakt sprayem i po ok 2-3h gdy autko stało na podwórku antenka powróciła jak za dawnych czasów:banan:

Wątek jak najbardziej przydatny:thumbup1:

Opublikowano

A mnie już dołuje ta palemka. Ostatnio 2 tyg temu miałem, potem znowu nie, ostatni tydzień wszystko hulało jak złoto... I dzisiaj znowu znikła. To moduł chyba nie jest padniety , jak raz dział a raz nie? Aha mieszkam w terenie górzystym , czy może to mieć duży wpływ na odbiór? :wink:

Opublikowano

Oczywiście źe teren ma wplyw :kwasny: czasami u mnie nawet stojac na powietrzu praktycznie w centrum miasta potrafi zgubić sygnał, po czym następnego dnia kiedy stoi w tym samym miejscu wszystko wraca :decayed:

Niestety palemka tak ma :naughty:

Opublikowano

Sądzisz kolego,że nie jest konieczna wymiana modułu? Bo takie głupstwo,a potrafi wkurzyć bardzo :wallbash:

Aha nawet zegar w domu u nas atomowy również traci sygnał czasami...

Opublikowano

Jeśli sie pojawia i znika to moduł jest ok. Gdyby zniknęla i sie nie pojawiła długi czas to wtedy moźna sie zastanowić nad wymianą. Gdybyś sie jednak decydował zmieniać to znajdz sobie jakis nowszy np. z Q7 - cenowo około 60-80 zl na alledrogo :decayed:

Opublikowano

Niestety ale modul sie konczy juz. Ja odkad wymienilem na nowy z ASO to nie wazne czy w gorach jestem czy nie to zawsze łapie sygnal. Nie bylo tak zeby stracil chociaz na chwile.

Opublikowano

Dzieki Panowie za podpowiedzi. Ale zderzaka sam nie ściagnę, a bez tego się nie obejdzie.

:kwasny:

---------- Post dopisany at 16:11 ---------- Poprzedni post napisany at 16:10 ----------

A powiedz mi kolego na jaki tam moduł zmieniałeś, ori do a4 czy innego?

Opublikowano
Dzieki Panowie za podpowiedzi. Ale zderzaka sam nie ściagnę, a bez tego się nie obejdzie.

---------- Post dopisany at 16:11 ---------- Poprzedni post napisany at 16:10 ----------

A powiedz mi kolego na jaki tam moduł zmieniałeś, ori do a4 czy innego?

A duzy problem zeby zdjac zderzak w b7:eusathink:

Jak chcesz kupić to moźesz wziać teź z q7 jak pisałem nr 8k0 919 145a :wink:

Opublikowano

Tutaj masz instrukcję zdejmowania zderzaka:

Tłumacz Google

Opublikowano

Tutaj masz instrukcję zdejmowania zderzaka:

Tłumacz Google

Daleś instrukcje ściagania zderzaka przedniego w B7, a moduł radiowy siedzi za tylnym zderzakiem :wink:

Opublikowano

instrukcja zdejmowania przedniego zderzaka, a modul jest pod tylnym :wink:, ale prawie identycznie sie to robi...

Opublikowano

Zawsze moźna go wrzucić np. pod schowek pasaźera i nie bawić sie w sciąganie zderzaka :naughty:

Opublikowano

Albo zeby nie prowadzic dodatkowych kabli za schowek uciac przewody za prawym boczkiem w bagazniku i tam podlaczyc moduł.

Opublikowano
Albo zeby nie prowadzic dodatkowych kabli za schowek uciac przewody za prawym boczkiem w bagazniku i tam podlaczyc moduł.

jak komu pasuje, praktycznie każdy pomysł jest do ogarnięcia :git: