Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B8 CAB] Było 136 KM, a po Los Rogalos jest ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A zresztą, co ja wam tu będę wielce opowiadał ...

Po prostu pojechano, podłączono no i podkręcono. A co wyszło - wg fotki poniżej pięknie widać.

Witja - dzięki serdeczne, profesjonalna robota.

zdrowaś

k.

70bd3b6d0b8eb738m.jpg

Opublikowano

no piękna seria i program też. Bardzo ładnie to wygląda a jeździ pewnie jeszcze lepiej.

Opublikowano
  • Autor

no piękna seria i program też. Bardzo ładnie to wygląda a jeździ pewnie jeszcze lepiej.

Jeździ świetnie - nabrał i przyspieszenia i żwawości. To jednak ciężkie auto, no i na serio korekta dała olbrzymi efekt w zachowaniu na naszych "hajłejach"

zdrowas

k.

Opublikowano

Ma potencjał ten silnik :kox: :kox: 190KM na seryjnych gratach to za***isty wynik :kox: :kox:

Opublikowano
  • Autor

Ma potencjał ten silnik :kox: :kox: 190KM na seryjnych gratach to za***isty wynik :kox: :kox:

Nie wiem, zawstydzić się czy jak :wink4:

k.

Opublikowano

no wreszcie się zdecydowałeś :good: seria mniej niż u mnie na PD ale ostateczny efekt super :evil: tylko nie zbieraj za dużo punktów

Opublikowano
  • Autor

no wreszcie się zdecydowałeś :good: seria mniej niż u mnie na PD ale ostateczny efekt super :evil: tylko nie zbieraj za dużo punktów

bart, skończyła się gwarancja, to i odwagi przybyło :wink4:

obiecuję uważać na scoring ....

k.[br]Dopisany: 18 Sierpień 2010, 12:28_________________________________________________

jakbys w przyszlosci zmienil na turbinke CAHA to dwojka z przodu :good:

Najpierw się muszę tym nacieszyć - jak będzie za mało, to kto wie, kto wie ...

k.

Opublikowano

gratuluje wykresu :good:

Opublikowano

O kurka ladnie te CRy maja przyrost :shocked: ciekawe na ile rogal kreci CAHA

Opublikowano

Najpierw się muszę tym nacieszyć - jak będzie za mało, to kto wie, kto wie ...

k.

Oj będzie mało , będzie. Ja po około tygodniu stwierdziłem że przydałoby się "more" :gwizdanie:

Gratki wyniku. :oklaski:

Opublikowano

Kamyk nie dość że fura wygląda to i teraz jeździ :oklaski:, a nie mówiłem :gwizdanie:

Piękna robota :good:

Opublikowano
  • Autor

Kamyk nie dość że fura wygląda to i teraz jeździ :oklaski:, a nie mówiłem :gwizdanie:

Piękna robota :good:

Powiem, że coś w tym chyba jest - nawet MSB (dla leszczy: Moja Słodka Baba) stwierdziła że jakiś taki bardziej żwawy :wink4:

Jak jest? Jest dobrze !!!

k.

Opublikowano

Kamyk Pamiętasz o Mnie? :)[br]Dopisany: 19 Sierpień 2010, 07:45_________________________________________________ale ładny wykresik-tgylko pozazdrościć

Opublikowano
  • Autor

Kamyk Pamiętasz o Mnie? :)[br]Dopisany: 19 Sierpień 2010, 07:45_________________________________________________ale ładny wykresik-tgylko pozazdrościć

marcin pamiętam - nawet se różowy krawat kupiłem :tongue4:

spoko

temat aktualny

k.

Opublikowano

Rogal już po pierwszym zrobionym CR stwierdził że to przyszłość... ale CAHA jeszcze nie widziałem... wykresik piękny wyszedł... gratulacje...

Opublikowano
  • Autor

Rogal już po pierwszym zrobionym CR stwierdził że to przyszłość... ale CAHA jeszcze nie widziałem... wykresik piękny wyszedł... gratulacje...

ku chwale :hi:

k.

Opublikowano

no wlanie ciekawa sprawa z tymi 2.0 CR bo na stronach wiekszosci zagranicznych tunerow te slabe (136 i 143 KM) po programie podchodza pod 190KM , natomiast CAHA tylko o 10, 15 KM wiecej....ciekaweczemu tak slabo skoro az taki potencjal maja te pierwsze.

Opublikowano

kwestie podatkowe pewnie w DE, napędzają sprzedaż 143 PS i chipują ale nie wychodzą ze stawki podatkowej za moc a CAHA po chipe pewnie już tak

Opublikowano

ale na jakiej zasadzie przeciez jak robisz program w uzywanym aucie , wiec jak to maja sprawdzic ile tam koni faktycznie jest ?