aro-a4 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Witam niedawno nabyłem Audi a4 Avant z silniczkiem 1.9 TDI o oznaczeniu AFN czyli seria 110 koni . Autko jest sprowadzone 3 lata temu z Niemiec prosto od 1 właściciela. W Polsce miał tylko jednego właściciela który jest fanem tej marki bo to nie jego pierwsze audi i zapewne nie ostatnie ( w garażu miał również a4 w TDI ale po liftingu).....Autko jest zadbane żaden plastik nie zatrzeszczy nawet na porządnych dziurach w zawieszeniu nic nie stuka.... w końcu zadbany niemieć Rok produkcji 1997 Silnik 1.9 TDI Afn 110 koni Przebieg 218000 ( książka serwisowa jest do 172000) Wyposazenie: El. Szyby El. Lusterka ABS 4 poduszki Climatronic wspomaganie kierownicy Alufelgi oryginale 16" Koła zimowe z oryginalnym kołpakiem kierownica 3 ramienna obszyta skora dźwignia zmiany biegów w skórze fotele kubełkowe itp Co do planów to coś tam w głowie się tworzy. Alu s-line 18" Lampy przednie po lifcie kierunki w błotnik białe podniesienie mocy na jakies 140 koni relingi
binio-stg Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Fajna auto, plus za kiere i kubły. Brakuje mi tego u mnie ;(
Rekomendowane odpowiedzi