sokolnh Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 witam, co myslicie o takim radiu Sony CDX-A250 do a4 ? http://www.sony.pl/view/ShowProduct.action?product=CDX-A250&site=odw_pl_PL&pageType=TechnicalSpecs&imageType=Main&category=ICA+CD+Tuners#tab mam teraz gamme i kupiłem sobie kasete adapter zeby nie zmieniac radia bo fajnie sie komponuje, ale jakos kasety adapter powiedzmy mnie nie zachwyciła dlatego raczej zmienie sobie całe radio i zalezy mi na tym zeby pasowało wizulanie i pod wzgledem podswietlenia. co myslicie o tym sony ? czy moze jest jakas inna opcja ? pozdrawiam
wrobsipl Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 ja bym poszedł w kierunku alpine
schiller Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 no bardzo ciekawe radyjko. i optycznie tez bedzie bardzo ladnie pasowalo. :th:
Gość nuti Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Wg mnie bardzo pasuje stylistycznie, szerwone podświetlenie, czarny panel bez dodatków, na wyświetlaczu białe znaki (idzie zrobić czerwone, ale utrata gwary) Jak najbardziej jestem za, dobry wybór.
Sebek (-_-) Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 ja mam tez sony z czerwonym podswietleniem, tylko ze siwy panel, ale to co chcesz kupic jest fajne bedzie pasowalo
wesoly1601 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Miałem też kupić to radyjko do swojej , jednak mój wybór padł na Kenwooda KDC-W534UAY, gra fajnie na orginalnych głośnikach. Posiada USB co jest dużą wygodą...
sokolnh Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2007 ja bym poszedł w kierunku alpine miałem alpine w coupecie, wiem ze jakosc dzwieku jest super ale alpine nie ma takiego wzornictwa ktory pasował by do audi, a mysle ze ten soniak tez fajnie gra Miałem też kupić to radyjko do swojej , jednak mój wybór padł na Kenwooda KDC-W534UAY, gra fajnie na orginalnych głośnikach. Posiada USB co jest dużą wygodą... podobnego kenwooda miałem tez w coupejce własnie przed alpinem, ale mi go za*ebali z auta powiem szczerze że tak sobie grał
Rekomendowane odpowiedzi