Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 1Z] co myslicie o takim radiu do a4 ? (sony cdx-a250)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

co myslicie o takim radiu Sony CDX-A250 do a4 ?

http://www.sony.pl/view/ShowProduct.action?product=CDX-A250&site=odw_pl_PL&pageType=TechnicalSpecs&imageType=Main&category=ICA+CD+Tuners#tab

mam teraz gamme i kupiłem sobie kasete adapter zeby nie zmieniac radia bo fajnie sie komponuje, ale jakos kasety adapter powiedzmy mnie nie zachwyciła :kwasny: dlatego raczej zmienie sobie całe radio i zalezy mi na tym zeby pasowało wizulanie i pod wzgledem podswietlenia. co myslicie o tym sony ? czy moze jest jakas inna opcja ?

pozdrawiam

Opublikowano

Wg mnie bardzo pasuje stylistycznie, szerwone podświetlenie, czarny panel bez dodatków, na wyświetlaczu białe znaki (idzie zrobić czerwone, ale utrata gwary) Jak najbardziej jestem za, dobry wybór.

Opublikowano

ja mam tez sony z czerwonym podswietleniem, tylko ze siwy panel, ale to co chcesz kupic jest fajne bedzie pasowalo :)

Opublikowano

Miałem też kupić to radyjko do swojej :a4fan:, jednak mój wybór padł na Kenwooda KDC-W534UAY, gra fajnie na orginalnych głośnikach. Posiada USB co jest dużą wygodą...

Opublikowano

ja bym poszedł w kierunku alpine

miałem alpine w coupecie, wiem ze jakosc dzwieku jest super ale alpine nie ma takiego wzornictwa ktory pasował by do audi, a mysle ze ten soniak tez fajnie gra

Miałem też kupić to radyjko do swojej :a4fan:, jednak mój wybór padł na Kenwooda KDC-W534UAY, gra fajnie na orginalnych głośnikach. Posiada USB co jest dużą wygodą...

podobnego kenwooda miałem tez w coupejce własnie przed alpinem, ale mi go za*ebali z auta :bicz:

powiem szczerze że tak sobie grał