Buszek Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 nooo na elbląg to i tak dużo za duże.......masakra te nasze dziury... co racja to racja, ja w drugiej audince smigam na 17" i rok temu byly wstawiane lemfordery wahacze, w tym roku juz wymiana... a niby na kilka lat
slepy Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 no bazę do modów masz elegancką, także rezaj
szypki12 Opublikowano 6 Września 2010 Autor Opublikowano 6 Września 2010 powoli będę rezał ,dawajcie jakieś podpowiedzi tylko bez wiochy
slepy Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 oglądnij sobie furki w Moja a4, i wybierzesz to co Ci sie podoba
szypki12 Opublikowano 6 Września 2010 Autor Opublikowano 6 Września 2010 troche juz tego przewertowałem zaufaj,narazie umówiony jestem na przyciemke.
Iverson Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 JAKIE MODYFIKACJE PRZESZŁO AUTO (ZDJĘCIA) , jakie plany ?? jakiś szerszy opis bo nic nie wiadomo
szypki12 Opublikowano 6 Września 2010 Autor Opublikowano 6 Września 2010 a według ciebie co powinienem zrobić? chyba mowilem ze na zewnatrz nie potrzebuje wiecej nie założe 20-stek bo sie jezdzic nie da po naszych super drogach,na glebe też jej nie posadze bo ja tym samochodem dużo jezdze a nie woze sie po bulwarze.PODOBNO MA BYC ZROBIONE ZE SMAKIEM.A na firmowy tuning optyczny mnie nie stac jeszcze.
Iverson Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 ...a co mnie to obchodzi , co ty zrobisz z tym autem , jak będzie kondon , to stoisz za bramą - right
szypki12 Opublikowano 6 Września 2010 Autor Opublikowano 6 Września 2010 kondonami to są przekombinowane a4-ki i niebieskie wnętrza
Iverson Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 kondonami to są przekombinowane a4-ki i niebieskie wnętrza dokładnie , dobrze że ja nie mam przekombinowanej
Gracjan Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Ive, czyli łapiesz się na pół kondona
michu93 Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Tam wyżej nade mną to jakieś OT walą :gwizdanie: Ja bym prosił o więcej fotek jakiś ledzik na tył? ściema dla mnie tak średnio... no ale
Iverson Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Ive, czyli łapiesz się na pół kondona eehhh ja jestem leszczem , bo szypki ma całego kondona
Jarekt87 Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Fajne furka i ma turbo. Ja nie mam a szkoda ;(
Rekomendowane odpowiedzi