Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 APU] BLACK WAGON by PITMAN update str.1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:gwizdanie: a ryflowanej blachy nie było? :mysli: Jeszcze w tym samym sklepie kupisz takie fajne listwy tzw. chrom... oklej gdzie się da :good: No i poza tym takie fajne lampy są na allegro takie z diodami na przód a tył takie jak w lexusach dają, takie przeźroczyste, są rewelacyjne :good:

A jak już to wszystko zrobisz to wchodzisz na forum w zakładkę "profil" między "szukaj" a "moje wiadomości" tam po lewej stronie masz takie małe menu i w polu "inne czynności" wciskasz taki magiczny napis: "usuń to konto" :hi:

:bag:

P.S. Nie obraź się ale to s-line na drzwiach i S4 na dywanikach pasuje do tego auta tak samo jak te wszystkie elementy które wymieniłem wyżej ;)

Opublikowano
  • Autor

:gwizdanie: a ryflowanej blachy nie było? :mysli: Jeszcze w tym samym sklepie kupisz takie fajne listwy tzw. chrom... oklej gdzie się da :good: No i poza tym takie fajne lampy są na allegro takie z diodami na przód a tył takie jak w lexusach dają, takie przeźroczyste, są rewelacyjne :good:

A jak już to wszystko zrobisz to wchodzisz na forum w zakładkę "profil" między "szukaj" a "moje wiadomości" tam po lewej stronie masz takie małe menu i w polu "inne czynności" wciskasz taki magiczny napis: "usuń to konto

....chyba się za bardzo rozpędziłeś koleżko....

Opublikowano

:hi: wg mnie to Ty się za bardzo rozpędziłeś wsadzając do zwykłej A4 dywaniki S4 i oklejając ją "s-line" :wink4:

Opublikowano
  • Autor

:hi: wg mnie to Ty się za bardzo rozpędziłeś wsadzając do zwykłej A4 dywaniki S4 i oklejając ją "s-line" :wink4:

miałem na myśli to badziewie co wymieniłes

dywaniki i emblematy mogą Ci się nie podobać ale nie pisz że te dywaniki i emblematy są w sklepach z tym badziewiem co wymieniłeś :disgust:

Opublikowano

Wytłumacz mi po kiego grzyba Ci dywaniki z logo S4? :) Ja bym takich nawet do S4 nie kupił :thumbdown: Nie ma zwykłych bez jakichkolwiek napisów? Takich jak były ori? Pewnie wydałeś za nie fortunę, a pasują do tego auta prawie tak samo jak te "ryflowane blachy" co w tesco albo w biedronce można kupić. Sorry ale takie jest moje zdanie :wink4:

Oczywiście z całym szacunkiem do Ciebie bo jesteś ode mnie starszy o te 7-8 lat, to tym bardziej powinieneś na takie rzeczy zwracać uwagę :hi:

Opublikowano

Takie dywaniki i logo to wg mnie kwestia gustu. A sam samochód bardzo ładny.

OO, nawet mój Furacz pojawił się kilka postów wyżej :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Wytłumacz mi po kiego grzyba Ci dywaniki z logo S4? :) Ja bym takich nawet do S4 nie kupił :thumbdown: Nie ma zwykłych bez jakichkolwiek napisów? Takich jak były ori? Pewnie wydałeś za nie fortunę, a pasują do tego auta prawie tak samo jak te "ryflowane blachy" co w tesco albo w biedronce można kupić. Sorry ale takie jest moje zdanie :wink4:

Według mnie pasują do auta wnętrze mam w sport pakiecie poza tym to są niemieckie dywaniki solidnie wykonane i mi się podobają :cool1: Emblematy S line też są ori i według mnie fajnie wyglądają na czarnym aucie.

To jest moje zdanie na ten temat wiem że nie każdemu to się podoba :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

super furka, piękne koła letnie. widać, że skóra w środku jak nowa. Auto z wyglądu spasowane i widać, że nie jest to ulepek. Co do dywaników i emblematów, to nie wygląda to wcale źle :good:

Opublikowano

pitman powiedz duża jest różnica między 150 a 180 koni?? ile Ci pali? tak pytam bo przymierzam sie u siebie troszkę podnieść moc :)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

pitman powiedz duża jest różnica między 150 a 180 koni?? ile Ci pali? tak pytam bo przymierzam sie u siebie troszkę podnieść moc :)

Trochę późno dawno nie zaglądałem do tego wątku :decayed:

Kupiłem ją jak już było 180km,a pali teraz 11 98pb :naughty:[br]Dopisany: 05 Luty 2011, 17:38_________________________________________________

Jak pogoda się poprawi ogarnę jakąś sesyjkę :kox:

[br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 16:42_________________________________________________Zmieniłem kilka rzeczy w furce :kox: Nowe foty i opis modów w pierwszy poście :decayed:

Opublikowano

No fajnie by wygladała jak bys felgi na czarno pomalował i do tego lekko szyby sciemnic i srodki lamp na czarno :naughty:

Opublikowano

No fajnie by wygladała jak bys felgi na czarno pomalował i do tego lekko szyby sciemnic i srodki lamp na czarno :naughty:

to by kosa byla l;)

ktos napisał najladniejszy na forum hmm chyba na wyrost chociaz potenciał ma ... w srodku nie ori radio kłuje w oczy ale skorka :slina:

wydech do poprawki wystaje jak w e36 jakims ;)

Opublikowano
  • Autor

wydech do poprawki wystaje jak w e36 jakims ;)

Wydech jest Remusa dedykowany do tego modelu P&P więc nie myślę że nie ma co z nim modzić :wink4:[br]Dopisany: 19 Marzec 2011, 20:06_________________________________________________Wpadł nowy gadżet dekielki BBS Carbon :kox:

1000069.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

piekne auto w pieknym kolorze,

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

W padło Downpipe Supersprinta :kox:

1527365328.jpg

Opublikowano

ale sztuka , 100 % uznania , autko jak dla mnie na poziomie

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

ale sztuka , 100 % uznania , autko jak dla mnie na poziomie

:hi:

Jestem po montażu downpipe trochę się zeszło ale było warto silnik chodzi bardzo rasowo :kox:

Teraz muszę pomyśleć o lepszym układzie dolotowym :mysli:[br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 16:02_________________________________________________Miałem okazję to zrobiłem aktualną fotę mojej suce :)

dscn3423p.jpg

Opublikowano

to juz było zrobić sesje a nie tylko jeden szot :disgust:

Opublikowano
  • Autor

Byłem tam w innej sprawie ale zrobiłem jeszcze jedną :wink4:

dscn3444v.jpg

Opublikowano

Kolego, masz wykres na te 311 Nm? To b. dużo. U mnie w AJL jest tylko 235 Nm a tu prawie 80 więcej.

Napisz coś więcej o efektach downpipe.

Miałeś wrażenie że kat był zapchany przed wymianą?

Rozważam w dalszej perspektywie montaż tego ale zastanawiam się nad tym czy jest sens, bo kat raczej nie jest zapchany (ponoć zapchany powoduje świecenie turbo po ostrej jeździe - u mnie tego nie ma).

Czuć jakąkolwiek różnice po wstawieniu?

Auto wygląda super, poza moim zdaniem - zbyt rzucającym się w oczy wydechem.