Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Czy A4 2.8 193PS da radę A4 1.8T (i na odwrót)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.8T+chip - platinium ma i do 0-100 wyszlo mu 6.8s ....ktorekolwiek 2.8 tyle wyciagne ?

Ośka z dobrze zrobionym wydechem :tongue4:

Opublikowano

Takie gadanie ze za 17 tys.. A Ty eMeM ile cenisz swoja A4? zaloze sie ze nie na 17 tys, tylko na sporo wiecej.

:rolleyes:

Mozna z tego wywnioskowac ze eMeM kupil swoja a4 2.8 97r. pewnie za jakeis 22-24 tys i wkurza sie ze ktos kupi 1.8T za 17 tys dolorzy 1500zl na chip i go objedzie :>

Opublikowano

W sumie zależy kto czego szuka. Ja w sumie dałem 20 z małym hakiem za moja, ale mam pakiet eSy po porównaniu z autkiem Norbiego prawie cały i nie żałuje. Jeździ się dobrze. Jak się depnie to jedzie. Ale zobaczymy 1.8t ośki zimą, kto będzie pierwszy :D

Opublikowano

Takie gadanie ze za 17 tys.. A Ty eMeM ile cenisz swoja A4? zaloze sie ze nie na 17 tys, tylko na sporo wiecej.

:rolleyes:

Mozna z tego wywnioskowac ze eMeM kupil swoja a4 2.8 97r. pewnie za jakeis 22-24 tys i wkurza sie ze ktos kupi 1.8T za 17 tys dolorzy 1500zl na chip i go objedzie :>

mozna kupic i za 10 tys. auto ktore by mnie objechalo, wiec chyba malo trafne spostrzezenie

Opublikowano

Dobranoc.Zamykam bo piszecie głupoty

Opublikowano

Jak dojdzie do jakiejś konfrontacji to proszę o PW. Otworze i napiszemy wyniki ;):tongue4::decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...