Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Mafia 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up.. JD dobra opcja dla posiadających zmienne IP (np. TepSa). Ogólnie fajny soft, duża baza serwisów hostujących pliki, dzięki czemu mamy ułatwione ciaganie z nich. Dobrze działa również z kontami premium. Polecam :good:[br]Dopisany: 26 Sierpień 2010, 09:41_________________________________________________[br]

EDIT

Mafia 2 - recenzja

http://www.gametrailers.com/video/review-hd-mafia-ii/703566 - HD

http://www.gametrailers.com/video/review-mafia-ii/703565 - SD

Opublikowano
  • Autor

Kurna, noooo nie mogę się doczekać aż się ściągnie ta giera jest wspaniała :evil: jak wam idzie ? :D

Opublikowano

Zaraz zasiadam... 8 chapter.

Opublikowano
  • Autor

Ściągam ten Jdown coś tam i w końcu musze znalezc jakaś dobrą wersje i ogarnąć bo już szału dostaje na myśl :disgust:[br]Dopisany: 26 Sierpień 2010, 21:08_________________________________________________szkoda reniu żemam do ciebie tyle km bobym podjechał na pewno z miła checią po giere ;d

Opublikowano

Jasne, problemu by nie było. :hi:

Opublikowano
  • Autor
:good:
Opublikowano

ja sciagnalem ja w jakies 13h, lacze 2mb :gwizdanie:

wlasnie bede robil 7 rozdzial, ciekawe czy sie wysypie

co do tego ktora czesc lepsza, jak dla mnie zdecydowanie 1

tam mozna bylo ustawic sobie rodzaj skrzyni biegow, nawet sprzeglo bylo, a tutaj styl jazdy poszedl za bardzo wg mnie w strone gta IV

Opublikowano

Dla mnie 2 jest kosa :kox: jedynki nawet nie chciało mi się dojśc do końca :gwizdanie:

Opublikowano

Panowie,

TO NIE JEST FORUM WAREZOWE.

Kazdy post gdzie jest chocby kawalek linku do torrenta bedzie nagradzany kropka.

Opublikowano

Oczywiście że tak panie modzie :decayed:

Mam kodować linki następnym razem??

Nie jestem "piratem" i nigdy nie bd. Co najwyżej jestem pośrednikiem w przekazywaniu informacji dla kolegów klubowiczów. Nic więcej.

Mafia II jako kontynuacja jedynki jest bardzo za***ista i dwójkę skończyłem parę dni temu i mogę stwierdzić że jest godną kontynuacją.

Opublikowano
  • Autor

A ja zasysam piąty part (400mb) z braku czasu, byłem dzisiaj w empiku, to widziałem że za 139zł jest ori, a za chwile byłem w mediamarkcie ogarnąć skrzynke basową i widziałem za 99zł :cool1: tak czy inaczej wole ściągnąć :polew:

Kurde jeszcze 9 partów i będzie moja :decayed:

Kamil opowiedz coś więcej o dwójce :D co tam ciekawego, co ci się najbardziej podobało i jak się kończy :mysli:

Opublikowano

Ej no panowie bez spoilerów :disgust: Nie chcę tu przeczytac zakończenia gry w którą aktualnie pykam :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

Soreczka Reniu, to moja ciekaowość :notworthy: .

Bardzo mnie ciekawi czy 2 ma to samo na końcu co 1, jakiś przekaz.

Ja w między czasie kiedy ściąga się dwójka gram w jedynke od nowa :decayed:

Jak przejde obie to podsumuje która lepsza, chociaż wydaje mi się że lepszej od jedynki gry nie będzie. :mysli:

Kurde zadupiaste miasto u mnie w WWie braciak ma za 4 dychy chyba czy za 6 25mb/s

a ja za 7 dych 2mb/s ... :wallbash: fajnie. Już dawno mafia by grzała dysk.

Opublikowano

Zayebistata dwójeczka jest koledzy :decayed:

Absolutnie rozwaliła mnie piosnka na wyjście z pierdla usłyszana w radio :kox:

Opublikowano

za***ista jest ta gra :evil:

Opublikowano

A ja się właśnie wkurzyłem... ni stąd ni zowąd gra mi się skończyła :rant::wallbash: kurde to zbyt szybko ;(

Po zakończeniu gry nie mamy mozliwości dalszej ekploracji miasta, wyżycia się troche, nic... tylko napisy końcowe i mozliwość wczytania jednego ze wcześniejszych etapów. Lipa :thumbdown:

Opublikowano

Po zakończeniu gry nie mamy mozliwości dalszej ekploracji miasta, wyżycia się troche, nic... tylko napisy końcowe i mozliwość wczytania jednego ze wcześniejszych etapów. Lipa :thumbdown:

Jest mod który umożliwia takie coś :naughty:

Link: http://www.gram.pl/news_8QjkJ,u0_Free_Ride_w_Mafii_II_juz_dostepny.html

Opublikowano

Absolutnie rozwaliła mnie piosnka na wyjście z pierdla usłyszana w radio :kox:

jako ciekawostka to przebój Richiego Valensa :good:, kto oglądał film La Bamba z 1987 ten kojarzy ten kawałek :wink4:

Opublikowano
  • Autor

A ja dopiero wróciłem z urodzin ( zawinałem się w sobotę :polew: ) zostały mi 4 party do ściągnięcia jutro będzie :good: . ściągam tą mafie i ściągam i ściągnąć nie mogę :polew:

Tak myślałem że jedynka będzie lepsza ... :gwizdanie:

Opublikowano

Po prostu nie wykorzystali potencjału tytułu. Gdyby zrobili coś w stylu GTA4 tyle że w latach 50 to byłby wypas a tak to tylko dobra i krótka gra. Niestety, GTA4 podnioslo bardzo wysoko poprzeczkę.