wojciu0308 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 zostaw czarne bez zbednych kombinacji
wojciu0308 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 chcesz odswiezyc to zmien kiere o ile masz stara, na S4 pogrzeb troche z oswietleniem, zmien mieszek od recznego i biegow, galke,itd itp ale nie rob czegos co sie nazywa "wieś tjunink" :gwizdanie:
jarezz Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2010 nie rób z audi a4 opla calibry co jak co ale Calibra 2,0 turbo to już było kozak auto, nie mówię, że sporo ludzi swoimi przeróbkami zniszczyło opinie o tym aucie ale nie rob czegos co sie nazywa "wieś tjunink" :gwizdanie: bez obaw...czasem delikatny kontrast zrobiony jest ze smakiem...nie mam zamiaru robić czegokolwiek w oparciu o tuning stylu Allegro 29,99 PLN sztuka
michu93 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 calibra turbo to jest inna bajka, choć wolałbym vectrę turbo. ale calibra to powszechnie oznacza "zajechane, ztjunowane przez profi firmę allegro.pl auto" kiedys też mi się podobała
wojciu0308 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 ja kiedys mialem calibre ale tak jak michu powiedzial to auto ma popsuta opinie [br]Dopisany: 26 Sierpień 2010, 12:54_________________________________________________ nie rób z audi a4 opla calibry co jak co ale Calibra 2,0 turbo to już było kozak auto, nie mówię, że sporo ludzi swoimi przeróbkami zniszczyło opinie o tym aucie ale nie rob czegos co sie nazywa "wieś tjunink" :gwizdanie: bez obaw...czasem delikatny kontrast zrobiony jest ze smakiem...nie mam zamiaru robić czegokolwiek w oparciu o tuning stylu Allegro 29,99 PLN sztuka rob jak uwazasz ale zebys pozniej nie mial takich opini :bicz: :bicz3: :bicz3: :bicz3:
topor Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 ja kiedys mialem calibre ale tak jak michu powiedzial to auto ma popsuta opinie nie... to auto jest popsute;p opinia prawidłowa
wojciu0308 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 ja kiedys mialem calibre ale tak jak michu powiedzial to auto ma popsuta opinie nie... to auto jest popsute;p opinia prawidłowa bardzo mozliwe ale mialem ja daaaaawno
jarezz Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2010 nie zmienia to faktu, że tak samo opinie ma zepsutą E30 (a prawda jest taka, że z silnikiem iS to super furant ) , a i to samo zaczyna się z A4 niestety
wojciu0308 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 nie zmienia to faktu, że tak samo opinie ma zepsutą E30 (a prawda jest taka, że z silnikiem iS to super furant ) , a i to samo zaczyna się z A4 niestety o E30 nic nie slyszalem slyszalem ogolnie o BMFU
Kimi Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 co jak co ale Calibra 2,0 turbo to już było kozak auto Generalnie Calibra w momencie debiutu "wyprzedzała" swoją epokę stylizacją, że o wsp. Cx nie wspomnę, choć przecież była to tylko Vectra A w innej budzie. A reputację popsuli jej właśnie "agrotuningowcy", podobnie jak BMW E36, które też jest/było naprawdę fajnym autem. Oczywiście nie tak fajnym, jak A4 Co do obszywania - też pozostałbym przy oryginalnej kolorystyce, bo moim zdaniem obszywanie na jasno tylko lewarka od biegów i od ręcznego to jak wymiana tylko jednej felgi na alusa pozostawiając pozostałe stalowe
jarezz Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2010 mówiłem o detalach takich jak ręczny czy drążek biegów...ale widzę, że tym pomysłem skazałbym się na czyli co...każdy stara z was trzymać się oryginału ew. używając jakichś kitów które upodobniają do np B7?
michu93 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 calibra teraz jest zepsutym autem właśnie przez uzytkowników, trochę jak bmw e36 - lecz te potrafią być w wersjach bez agrotuningu w coupe - to tak. a e30 to w ogóle cult jest. i na e30 nic nie dam powiedzieć tak jak e34 żeby nie było OT w temacie, tak jak inni użytkownicy to robią jak chcesz mieć kontrast to obczaj parówę moskala, jak obszył kiere i mieszek - czerwona nić, lub zależy w jakim przypadku sama nić może być w kolorze [br]Dopisany: 26 Sierpień 2010, 13:07_________________________________________________a kto na forum upodabnia b5 do b7?
Kimi Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Wg. mnie obszycie wygląda ładnie po prostu w komplecie: kierownica, lewarki, boczki drzwi, boczki foteli (przyĸładowo) - ale podkreślam - to moje zdanie. Ale zrób jak uważasz.
topor Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 mówiłem o detalach takich jak ręczny czy drążek biegów...ale widzę, że tym pomysłem skazałbym się na czyli co...każdy stara z was trzymać się oryginału ew. używając jakichś kitów które upodobniają do np B7? ktooo :blink: :blink:
PABLO Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 dziękówa Panowie...car audio chce jakieś dobre osobiście lubię radyjka JVC i głośniki Pioneer ale to już gust tylko mój...wygląd zew na razie daje radę mimo drobnych rysek na blachach i felgach ori audi...środek wymaga odświeżenia...co myślicie o jasnych elementach wykończenia np. mieszek, osłona ręcznego? Jeśli chcesz zestaw który będzie bardzo dobrze dawał i którego mogę Ci śmiało polecić to zobacz na dole w tym wątku bo nie chce mi się znowu tego wszystkiego pisać. Dużo sprzedałem takich zestawów jak miałem na stanie i nie spotkałem się z żadną złą opinią http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=152421.0
jarezz Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2010 ok ;(źle ująłem moje stwierdzenie...chodziło mi o nowsze modele B5...z drugiej strony może przydałoby się jakieś audi, które wymyka sie trendom (czarne wnętrze z jakimiś kontrastami)...i nie mówię tu żeby wpaść w trend agro...
michu93 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 no to do wyboru masz cult, rost, ori, usa, agro.
wojciu0308 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 z b5 robic b7 to tez w pewnym stopniu agrotuning :gwizdanie:
wojciu0308 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Ale nie powiesz, ze kiera od b7 w b5 to agro tuning :gwizdanie: no to nie. mialem na mysli gril od b7 do b5 albo caly przod, przod b7 tyl b5 i juz koniec OT znasz opinie , zrobisz co uwazasz :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi