karamba Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Witam, Odłączyłem na chwile radio od prądu (musiałem) po czym po podłączeniu i włączeniu widze napis "SAFE" - domyslam sie ze to jakas blokada/kod czy cos ? Co zrobic ? Sprzedajacy nie podawal mi zadnego kodu, ale nawet nie chce sie nic wklepywać na ekraniku... Proszę o poradę.
ykk Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Poszukaj w instrukcji do radia.. a jak nie znajdziesz bo nie masz to chyba nawet nie oplaca sie rozkodowywac u elektronika. Lepiej kupic jakies ladne radyjko na CD/MP3..
karamba Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2007 A to powinna być oddzielna książeczka ? Ja dostałem "Mobilitatsgarentie" i "Betriebsanleitung" ale totalnie nie znam niemieckiego ;/
Gość NUTI Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Rozkodowanie 40-50zł oczywiście nie w ASO
karamba Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Wszystko fajnie tylko ze montowalem tube i chcielem przetestowac... Kurde no powinienem przeciez dostac kod...
grabalaba Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Witam, Odłączyłem na chwile radio od prądu (musiałem) po czym po podłączeniu i włączeniu widze napis "SAFE" - domyslam sie ze to jakas blokada/kod czy cos ? Co zrobic ? Sprzedajacy nie podawal mi zadnego kodu, ale nawet nie chce sie nic wklepywać na ekraniku... Proszę o poradę. Nie chce sie nic wklepywać, bo musisz przytrzymać RDS+TP, potem potrzebny jest 4cyf kod :gwizdanie: Wszystko fajnie tylko ze montowalem tube i chcielem przetestowac... Kurde no powinienem przeciez dostac kod... Szkoda, że wcześniej nie poczytałeś forum...
karamba Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Przegrebalem wszystko co dostalem przy zakupie samochodu, znalalem jeden kodzik ktory mial 4 cyfry ale to okazalo sie nie to, znalazlem jakis generator ale on ma na stale wklepane AUZ1Z4 s mi sie zaczyna AUZ1Z2S - do tego generuje 2 mozliwosci kodu, a mi zostaly tylko 2 mozliwosci wklepania...
EndriuGiz Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 nom musisz miec kod u mnei byl w takiej ksiazce i wpisalem go i radio sie odpalilo i bylo git
Rekomendowane odpowiedzi