Artur82 Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 to co znalazl David zdecydowanie ladniejsze
Reniu Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Bo widzicie... dużo lepiej wygląda bez czerwieni Moim zdaniem tak jest bardzo ciekawie, pozostaje kwestia dopracowania szczegółów
Młody Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Bo widzicie... dużo lepiej wygląda bez czerwieni Moim zdaniem tak jest bardzo ciekawie, pozostaje kwestia dopracowania szczegółów Hmm nawet ciekawie wygląda
Artur82 Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Bo widzicie... dużo lepiej wygląda bez czerwieni Moim zdaniem tak jest bardzo ciekawie, pozostaje kwestia dopracowania szczegółów Reniu na tej wizualizacji to wyglada calkiem ladnie Ktos na forum zalozyl jakas dokladke ala B8 i wiekszosc krytykowala a mi sie podoba [br]Dopisany: 09 Wrzesień 2010, 15:19_________________________________________________o tu: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=112918.0
Mario22 Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 znalazlem cos co wedlug mnie byloby zderzakiem rs4 w b6 mi sie podoba za***iście co mysliscie o tym? przy tej opcji grill gorny powinien byc caly czarny To jest duzo ladniejsze....
Cuber Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 przy tej opcji grill gorny powinien byc caly czarny wygląda podobnie jak Seat Exeo :gwizdanie: takie moje pierwsze skojarzenie
grzechu76 Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 Super ale zamiast czerwonego robisz czarne i będzie zajebiaszczo no i oczywiście S-line wróć na swoje miejsce.
Wandej Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 przy tej opcji grill gorny powinien byc caly czarny wygląda podobnie jak Seat Exeo :gwizdanie: takie moje pierwsze skojarzenie a mi te boczne wloty bardzo trąca R8 :gwizdanie: kolego czy nie na podstawie R8 to robiłeś?
Tomeks Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 a mi te boczne wloty bardzo trąca R8 :gwizdanie: kolego czy nie na podstawie R8 to robiłeś? :cool1 kolego,to nie żaden virtual,to jest zderzak firmy Hofele
truckmaniac Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 a mi te boczne wloty bardzo trąca R8 :gwizdanie: kolego czy nie na podstawie R8 to robiłeś? :cool1 kolego,to nie żaden virtual,to jest zderzak firmy Hofele Przyjrzyj się dobrze Tomek. Są trochę podobne, ale jednak bardzo różne
Tomeks Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 a mi te boczne wloty bardzo trąca R8 :gwizdanie: kolego czy nie na podstawie R8 to robiłeś? :cool1 kolego,to nie żaden virtual,to jest zderzak firmy Hofele Przyjrzyj się dobrze Tomek. Są trochę podobne, ale jednak bardzo różne jak różne? oryginalny zderzak Hofele zderzak który jest w poście Wandeja czym one się różnią?
truckmaniac Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Chodzi mi o te z pierwszego posta :gwizdanie:
Tomeks Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Chodzi mi o te z pierwszego posta :gwizdanie: ale Wandej w swoim poście odnosił się do zderzaka Hofele :gwizdanie:
truckmaniac Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Chodzi mi o te z pierwszego posta :gwizdanie: ale Wandej w swoim poście odnosił się do zderzaka Hofele :gwizdanie: No fakt. Kropka mu za OT
kusiek Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 fajna furka podoba mi się mimo to uważam ,że jeszcze łezki dodać i by było dobrze:D
andy_sky Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 fajna furka podoba mi się mimo to uważam ,że jeszcze łezki dodać i by było dobrze:D łezki a co to beksa
kusiek Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 to są takie plastiki co się nakleja na lampach i one taki dają agresywny wygląd lampie z przodu i ja sobie to nazywam łezki ; p
andy_sky Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 :polew: :polew: agresywny wygląd :polew: :polew:
kusiek Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 naprawdę bardzo śmieszne znawca się znalazł
Rekomendowane odpowiedzi