Jędrasiński Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Siemka, Sprawa wygląda tak niedawno zaobserwowałem takie coś :j ak zapalę silnik po około minucie od odpalenia zapal się kontrolka płynu chłodniczego, i po przejechaniu ok 15 km kontrolka gaśnie, bądź jak w trakcie jazdy mam mały postój i zgaszę silnik po ponownym włączeniu już się nie zapala. płyn jest uzupełniony, więc nie wiem co to może być Jak możecie to pomóżcie :>
Jędrasiński Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Jeszcze nie był podłączany..
karbonek Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Tu nie ma czary mary :gwizdanie:
Jędrasiński Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Heh domyślam się ale liczyłem na to że ktoś przypadkiem będzie może wiedział co jest 5. więc czeka mnie wizyta u mechanika.
ethernal Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zamiast placic mechanikom za kazdorazowe podlaczenie po 50 zl kup z allegro Vag-a i sam bedziesz podlaczal, sprawdzone na wlasnym przykladzie. Inwestycja zwraca sie praktycznie po pierszym podlaczeniu. Tyle razy co ja juz podlaczalem swojego vaga bo to kontrolka od poduchy to inspekcje to przepustnica to juz chyba z 800 zl bym wydal, naprawde warto a pojecia wielkiego przy tym miec nie musisz, wszystko w necie opisane. Pozdrawiam.
Jędrasiński Opublikowano 1 Września 2010 Autor Opublikowano 1 Września 2010 Właśnie wczoraj wpadłem na allegro a to, i czy np. taki jest dobry? : http://allegro.pl/interfejs-diagnostyczny-vag-kkl-obd2-obdii-usb-kb1-i1196738534.html Czy zasada im droższy tym lepszy też tutaj obowiązuje?
karbonek Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Nie obowiązuje, mam takiego samego :decayed:
Vinox Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 a oprogramowanie to jakie z jakiej strony pobrac do tego vag? bo mam ten sam kabel?
ethernal Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Z dziadka gogle, musisz poszukac oprogramowania bo nie ma takiej strony co rozpowszechnia :> i raczej pelnej wersji vag-com, mi np podeszla wersja 409.1. Lub kupic, bo przecierz piractwo jest nielegalne taki zart;p
Rekomendowane odpowiedzi