RoniN_ Opublikowano 1 Września 2007 Opublikowano 1 Września 2007 No to i moja wczoraj zakupiona Wiecej fotek wkrotce OK noo nie nped nozny?? za szybkie by bylo Silniczek 1800cc moc 125 kucy, rok produkcji 2/11/1998 czyli prawie 99 a oznaczenia silnika nie znam, moze ktos zna?? JUZ wiem oznaczenie znalazlem na naklejce pod plastikiem na silniku i jest to ADR to jest 1.8 se
Pelex Opublikowano 1 Września 2007 Opublikowano 1 Września 2007 No fajna ale koniecznie wrzuć więcej zdjęć i napisz czy masz jakiś silnik w profilu czy może napęd nożny
Piotrek98igo Opublikowano 2 Września 2007 Opublikowano 2 Września 2007 spr wlepke pod kolem zapasowym tam powinno byc oznaczenie...kierunki na biale zmien,fajnie by chrom wokol szyb wygladal...
Gość NUTI Opublikowano 2 Września 2007 Opublikowano 2 Września 2007 Masz ładny kolor, przynajmniej dokładki są niewidoczne, zrobisz ja koledzy piszą i będzie git, ja dodam tradycyjnie griil po II lifcie no i powodzenia w upiększaniu
Gość spedyt Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 Ładny sedan Kieruneczki do wymiany, co chcesz zmieniać w aucie?
moskal Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 czarne kierunki , czarne lampy z tyłu , zespolone z przodu , alu 17" i bedzie wygladac tak jak moja :>
tomek25 Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 lampy przod, kierunki boczne i fele przynajmniej na inny wzor zmien :th:
RoniN_ Opublikowano 4 Września 2007 Autor Opublikowano 4 Września 2007 Oto opis na polskiej jezdzie :th: http://polskajazda.pl/Samochody/Audi/A4/14283 pozdrowka i dziekujwa za mile powitanie
Nowak_zg Opublikowano 7 Września 2007 Opublikowano 7 Września 2007 ;> jak juz pisalem na pj.... wg mnie nie angel eyesy tylko lampki poliftowe i nowa fela ;> i auto zmienia sie o 180 stopni
RoniN_ Opublikowano 8 Września 2007 Autor Opublikowano 8 Września 2007 noo, plan jest taki, alusy 17 czarny mat OZ-ety, do tego zaciski na zloty kolorek, lampy poliftowe i przyciemnione swiatla tylne powinno byc git [br]Dopisany: 08 Wrzesień 2007, 14:55 _________________________________________________ ;> jak juz pisalem na pj.... wg mnie nie angel eyesy tylko lampki poliftowe i nowa fela ;> i auto zmienia sie o 180 stopni pokaz mi jakis rusuneczek bo patrzylem na necie i nie znalazlem, jak wygladaja te poliftowe swiatka i jak dokladnie sie nazywaja,
Gość Keżor Opublikowano 8 Września 2007 Opublikowano 8 Września 2007 nie szukaj po necie ino w szukajce http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,3899.html
RoniN_ Opublikowano 8 Września 2007 Autor Opublikowano 8 Września 2007 nie szukaj po necie ino w szukajce http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,3899.html hehe juz mam i podobaja mi sie i tak zrobie: aluski ozety 17 czarne, zaciski na zloty kolorek, gleba tak ze 30 mm na zawieszce JAMEX lub KONI na srubach, lampy po lifcie, swiatka tylne biale bym chcial i to chyba wystarczy z zewnatrz, a wewnatrz, jakies lepsze car audio z mp3, no i nowywyswietlacz srodkowy bo stary zaczyna zanikac z jednej strony thanks
Szuder Opublikowano 12 Września 2007 Opublikowano 12 Września 2007 na zdjęciu mało widac, daj wiecej zdjęc
moskal Opublikowano 12 Września 2007 Opublikowano 12 Września 2007 nie szukaj po necie ino w szukajce http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,3899.html hehe juz mam i podobaja mi sie i tak zrobie: aluski ozety 17 czarne, zaciski na zloty kolorek, gleba tak ze 30 mm na zawieszce JAMEX lub KONI na srubach, lampy po lifcie, swiatka tylne biale bym chcial i to chyba wystarczy z zewnatrz, a wewnatrz, jakies lepsze car audio z mp3, no i nowywyswietlacz srodkowy bo stary zaczyna zanikac z jednej strony thanks [br]Dopisany: 12 Wrzesień 2007, 10:39 _________________________________________________nie dawaj białych swiateł z tyłu do ciemnego wozu bo lipnie wyglądaja.. daj ciemne albo czarne ledy
Rekomendowane odpowiedzi