wrclaguna Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Na pewno bedzie lepiej grac samo to ze bedzie sub+wzmak Gdzies mi przelacialo na temat mocy wzmacniaczy jakie sa w B8 chyba w ETCE w PR-ach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 29 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 mam u siebie Audi Sound System i przyzwoicie gra chociaż ja to audiofilem żadnym nie jestem jak sprawa zimówek? znalazłeś takie jak chciałeś? Tak jak WRC napisał sam fakt wzmacniacza + suba da efekt napewno Fele które pokazywałem i chciałem kupić niestety ale jakiś ch.... mi je podkupił narazie szukam , moze się cos trafi ciekawego [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2011, 15:18_________________________________________________ASS już na pokładzie :kox: gra zdecydowanie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MultiPanda69 Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Panowie macie jakies propozycje ORI felgi 17-stki na zime ? Co myślicie o takich felgach moze macie jakieś inne propozycje lub takiej może takie : http://allegro.pl/audi-a4-s4-a6-s6-s-line-oryginalne-najnowszy-model-i1824992296.html ? sam na takich jeżdże i wygląda fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 ej, to jakie jest naglosnienie w B8 ? Seria > Audi Sound System > Bang&Olufsen ? kto robi seryjne dla Audi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Jakas fotorelacja bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 chetnie poslucham dzis jak to gra...dla mnie nie musi skakac w srodku wszystko , liczy sie czystosc dzwieku . Nie wiem wlasnie czego sluchalem ...albo ASS albo serii ale dzwiek byl taki se . Nawet basem przydudnilo (byl sub) , ale kulawo jakos tak ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 29 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Jakas fotorelacja bedzie Ja nie robie fotorelacji bo nic sam nie robie, oddalem w dobre ręce wczoraj i dziś było gotowe chetnie poslucham dzis jak to gra...dla mnie nie musi skakac w srodku wszystko , liczy sie czystosc dzwieku . Nie wiem wlasnie czego sluchalem ...albo ASS albo serii ale dzwiek byl taki se . Nawet basem przydudnilo (byl sub) , ale kulawo jakos tak ... jak był sub to był ASS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 hmmm, no to jak sie zjawie to stestuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Mówisz że wszystko zmontowane i śmiga, no to za***iście... W ASO trzeba było odblokować wzmak czy nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 a gdzie jest ten sub w Avancie bo ja jakos go nie widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryzjerek Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 a gdzie jest ten sub w Avancie bo ja jakos go nie widze w boczku albo w kole z tego co pamietam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 w boczku nie mam zadnej kratki a w kole jak pod pokrywa bagaznika ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 29 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Mówisz że wszystko zmontowane i śmiga, no to za***iście... W ASO trzeba było odblokować wzmak czy nie ? tak trzeba było odwiedzić ASO a gdzie jest ten sub w Avancie bo ja jakos go nie widze w wnęce koła zapasowego tutaj fotka i sub zaznaczony strzałką , fotka od WRC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 niezle w zyciu bym nie pomyslal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 niezle w zyciu bym nie pomyslal no grubo schowane . Granie obadane , gra fajnie, ale ... audi dalo d*py z wygluszeniem drzwi (blacha blacha blacha ) i basy leca po budzie zamiast wpadac do srodka (podobnie zreszta jak drzwiek...) jak z B&O wyglada to tak samo no to juz wiem ze B&O w audi bez wygluszenia drzwi nie zagra za fajnie Generalnie gra napewno lepiej niz seria i mysle ze 90% osob byloby zadowolonych . Cuber zrob drzwi i bedzie za***iście p.s. seryjne glosniki to czysta KPINA ... takie to w fiacie 125 mozna bylo montowac :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 a mam glupie pytanie - jak to jest w B8, kumpel ma wlasnie MMI 2G + ASS - sa gdzies sloty na karty SD ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 a mam glupie pytanie - jak to jest w B8, kumpel ma wlasnie MMI 2G + ASS - sa gdzies sloty na karty SD ? to zalezy bo tam sa 3 wersje... Wersja na sloty bez zmianiarki (taka ma CUBER), wersja ze zmieniarka (taka ma pewnie Twoj kolega) , wersja Audi Multimedia i tam jest wszystko jak sie nie myle ,poza kasetami :polew: . p.s. CUBER Sliczne masz to auto :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 no to pewnie ma tylko zmieniarke... bo sloty gdzie sa umieszczone (jesli sa) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 no to pewnie ma tylko zmieniarke... bo sloty gdzie sa umieszczone (jesli sa) ? w centralnym kolo duzego pokretla... Sa wersje na 1slot i multimedia ktory ma 2 sloty . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 no to pewnie ma tylko zmieniarke... bo sloty gdzie sa umieszczone (jesli sa) ? w centralnym kolo duzego pokretla... Sa wersje na 1slot i multimedia ktory ma 2 sloty . a czasem jak ma zmieniarkę i ma MMI 2G to sloty nie powinny być w schowku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi