alvaro Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Wąski. zawsze można pokombinować Ale tu nie ma co kombinować po prostu wiem że jest trochę roboty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Wąski. zawsze można pokombinować Ale tu nie ma co kombinować po prostu wiem że jest trochę roboty... wiem wiem ale Cuber chce spróbować okleić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 żydzi ~ 150 za szt ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 żydzi ~ 150 za szt ?? :polew:centusie [br]Dopisany: 30 Grudzień 2011, 09:27_________________________________________________tzw kryzys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 żydzi ~ 150 za szt ?? 4 sztuki to 600 pln + trójkąciki 160 zł = 760 pln plus czas na robocizne Spróbujemy okleić to profi, a jak wyjdzie do kitu to się kupi ORI i uj..... ps. te 800 plnów wole dodac do felg na wiosne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryzjerek Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 matowe sa chyba bardziej praktyczniejsze niz świecące tak mi sie wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 matowe sa chyba bardziej praktyczniejsze niz świecące tak mi sie wydaje dlaczego? ja tez bym je okleil, bajk oklejal chromy w B7 i wygladalo git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 matowe sa chyba bardziej praktyczniejsze niz świecące tak mi sie wydaje błyszczące napewno bedą bardziej sie rysowały ale co tam Dziś u Kercziego rezamy te słupki, napewno sie "pochwale" co wyszło z tego . To chyba bedzie jedna z niewielu rzeczy której nie kupie ORI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 mam blyszczace i nie widze zeby sie rysowaly choc trojkaty w tylnich drzwiach juz mi lekko sie "odbarwily" na kantach, ale to od wieku i przebiegu, kiedys sie wymieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 matowe sa chyba bardziej praktyczniejsze niz świecące tak mi sie wydaje błyszczące napewno bedą bardziej sie rysowały ale co tam Dziś u Kercziego rezamy te słupki, napewno sie "pochwale" co wyszło z tego . To chyba bedzie jedna z niewielu rzeczy której nie kupie ORI a gdzie to podjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Pewnie u Karola a później będa jakieś % przedsylwestrowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Pewnie u Karola a później będa jakieś % przedsylwestrowe wiel ale czy u rodziców ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 tak najprawdopodobniej jak dziś odbierze ta folie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 ps. te 800 plnów wole dodac do felg na wiosne Tez tak bym zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryzjerek Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 no dokładnie o ryski chodzi ze na matowym nie widać nic a jednak na wszystkim świecącym a szczególnie czarnym to po czasie trzeba polerować ale co tam najwiecej frajdy robi samo Rezanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 No i niestety profi folia nie dotarła ahh te Wawiaki czyli mod dopiero w nowym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi_one Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 No i niestety profi folia nie dotarła ahh te Wawiaki czyli mod dopiero w nowym roku to będzie pierwszy mod po nowym roku a można wiedzieć co to za folia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Nie wiem Trzeba by Kercziego zapytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 To jak mu nie pójdzie obklejenie to mam dla niego (Kercziego) takie dwie osłony w połysku na słupki B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 31 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 To jak mu nie pójdzie obklejenie to mam dla niego (Kercziego) takie dwie osłony w połysku na słupki B hehhe szkoda ze nie masz do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi