estor Opublikowano 2 Września 2007 Opublikowano 2 Września 2007 Witam, jak w temacie , nagle po 2 miesiąca jeżdżenia a4 zapaliła mi sie dziś rano kontrolka airbag czy pomoże wyciągnięcie klem i zostawienie tam na noc , czy komputer sie kasuje czy tylko vag moze pomóc ? I czy to normalne żeby bez przyczyny ( chyba ze podczas sprzątania coś dotknąłem , mam na myśli wtyczki np pod siedzenie od airbega ? ) zapaliła sie kontrolka i czy jak sie już za pali to nie ma szans żeby sie sama wygasiła jeśli to nie trwały błąd
milo222 Opublikowano 2 Września 2007 Opublikowano 2 Września 2007 lepiej nie kombinować i pod vaga podłączyć - jak chcesz ostatnio kasowałem u siebie i mogę pomóc - u mnie wystarczyło odłączyć kostki od poduchy pod siedzeniem przeczyścić i podłączyć :th: a potem skasować przez vag
ykk Opublikowano 2 Września 2007 Opublikowano 2 Września 2007 lepiej nie kombinować i pod vaga podłączyć - jak chcesz ostatnio kasowałem u siebie i mogę pomóc - u mnie wystarczyło odłączyć kostki od poduchy pod siedzeniem przeczyścić i podłączyć :th: a potem skasować przez vag dokladnie..
estor Opublikowano 2 Września 2007 Autor Opublikowano 2 Września 2007 lepiej nie kombinować i pod vaga podłączyć - jak chcesz ostatnio kasowałem u siebie i mogę pomóc - u mnie wystarczyło odłączyć kostki od poduchy pod siedzeniem przeczyścić i podłączyć :th: a potem skasować przez vag witam, masz swojego vag'a ? jesteś z poznania , bo ja z mosiny
milo222 Opublikowano 2 Września 2007 Opublikowano 2 Września 2007 mam vaga i jestem z Poznania :> w godzinach popołudniowych nie ma problemu np we wtorek będę koło 20 rolna/saperska masz niedaleko wtedy z Mosiny
woj-o Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 niech zgadnę - za duża rezystancja lewej bocznej poduszki kierowcy/pasażera (o ile masz4 poduchy w aucie). Normalnie i najczęściej któraś z wtyczek pod siedzeniem do poprawy.
Rekomendowane odpowiedzi