dobry_k Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Witam Mam takie pytanie a mianowicie o to czy istnieje taka mozliwosc aby climatronik ustawic w aucie tak by podcza rannego odpalenia i jazdy do pracy, kiedy auto sie grzeje dmuchal tylko powietrzem z zewnatrz bez wlaczenia wiatraków hmm takim samowolnym wpadajacym powietrzem. Nie wiem jak to zrobic, kiedy nacisne klawisz OFF to climatronik sie wylacza i zamyka wszystkie wloty ;/ W moim poprzednim audi po prostu wylaczalem wiatraki i moglem spokojnie rozgrzewac auto a taka sytuacja powoduje i czas grzania bardzo sie wydluza ;/ Super byloby gdyby sie dalo wylaczyc wiatraki przy jednoczesnym otwartym wlocie powietrza. Pozdrawiam forumowiczow i czekam na odpowiedzi
IRO293 Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Nie da się wiatrak musi być włączony.
antonio Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Witam Mam takie pytanie a mianowicie o to czy istnieje taka mozliwosc aby climatronik ustawic w aucie tak by podcza rannego odpalenia i jazdy do pracy, kiedy auto sie grzeje dmuchal tylko powietrzem z zewnatrz bez wlaczenia wiatraków hmm takim samowolnym wpadajacym powietrzem. Nie wiem jak to zrobic, kiedy nacisne klawisz OFF to climatronik sie wylacza i zamyka wszystkie wloty ;/ W moim poprzednim audi po prostu wylaczalem wiatraki i moglem spokojnie rozgrzewac auto a taka sytuacja powoduje i czas grzania bardzo sie wydluza ;/ Super byloby gdyby sie dalo wylaczyc wiatraki przy jednoczesnym otwartym wlocie powietrza. Pozdrawiam forumowiczow i czekam na odpowiedzi ale kombinujesz nie ma takiej możliwości
majkel_majki Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Ustaw sobie temperaturę na LO to nie będzie puszczał powietrza przez nagrzewnicę i do tego daj manualnie jedną, 2 kreski nawiewu bo innego wyjścia nie widzę.
IRO293 Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Ustaw sobie temperaturę na LO to nie będzie puszczał powietrza przez nagrzewnicę i do tego daj manualnie jedną, 2 kreski nawiewu bo innego wyjścia nie widzę. oczywiście w trybie ECON
dobry_k Opublikowano 3 Września 2010 Autor Opublikowano 3 Września 2010 No właśnie tez tak myślalem ale Koledzy potwierdzili moje przeczucia hmm no nic bede probowal robic tak jak pisal kolega wyzej aby ustawic temperature na LO i wiatrak na 2 kreseczki i tyle, pozdrowionka
Rekomendowane odpowiedzi