Killer1984 Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Witam, dziś sprawdzałem w jakim stanie są świece w moim bolidzie i okazało się, że 2 w ogóle nie działają... ale na przewodach nie ma napięcia po przekręceniu kluczyka napięcie nie pojawia się nawet na sekundę... gdzie szukać przekaźnika odpowiedzialnego za zasilanie świec? Pozdrawiam
zbychzz Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 milion razy pytane na forum ... http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=17242.msg201057#msg201057 i szukaj następnym razem
Killer1984 Opublikowano 6 Września 2010 Autor Opublikowano 6 Września 2010 Dziękuję Tak się składa, że szukałem... ale wystarczyło, że ktoś użył innych wyrazów niż ja i dlatego nic nie znajdowało... [br]Dopisany: 01 Wrzesień 2010, 20:32_________________________________________________Witajcie, Wybaczcie, że odświeżam ale chciałem kupić świece w sklepie i dostałem zagadkę... "Czy są to świece z podgrzewaniem?" i na "jaki gwint" Sprawdziłem w ETKA i faktycznie do 1Z pasują 3 wersje świec... może mi ktoś podpowiedzieć jakie to konkretnie są świece?
gosc Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 nikt niejest jasnowidzem , wykrec jedna i sprawdz numery
Rekomendowane odpowiedzi